• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako izgleda Instagram bez lajkova (FOTO)

Autor mondo.rs

Velika promena stiže, baš kao što smo pisali, a evo kako će izgledati “novi“ Instagram.

 Kako izgleda Instagram bez lajkova Izvor: MONDO portal / Promo Instagram

Broj lajkova će definitivno biti ukinut na Instagram mreži, jer ljudi, koji stoje iza njega žele da prestane jurnjava za njima i da se pažnja posvećuje dobrom sadržaju. Ipak, korisnici se pitaju, posebno oni, koji na legalan ili ilegalan način žive od tih lajkova - šta će ostati od popularne društvene mreže kad se ukine jedna od njenih prepoznatljivosti? Drugo pitanje je kako će to sve izgledati.

Imate priliku da vidite kako će izgledati Instagram bez brojača lajkova na slikama, koje su procurele. Ispod slike se nalaze polje za lajkovanje, pisanje komentara i slanje direktne poruke, a ispod tih polja nema više brojača lajkova, samo imena osoba, koje su već lajkovale sadržaj, koji gledate. Postoje dve verzije interfejsa - jedna u kojoj se broj lajkova vidi samo kod korisnika, koji je sadržaj objavio i druga, klikom na link “View likes“ ispod slike, koja je ređa i verovatno neće biti usvojena.

Pročitajte i ovo: Kako izgleda Instagram kraj (FOTO)

Ljudi u Irskoj, Japanu, Italiji, Kanadi, Brazilu, Australiji i na Novom Zelandu već koriste ovakav Instagram, a sledeće stanice su najverovatnije SAD i Velika Britanija, nakon čega će Instagram bez brojača lajkova biti “lansiran“ i u celom svetu.

Skrivanje broja lajkova nije “udar na influensere“, kako objašnjavaju pojedini mediji, nego se iza toga krije želja Instagram mreže da se obrati pažnja na dobar sadržaj i da se osobe, koje inače nemaju veliki broj lajkova ohrabre da objavljuju sadržaj nezavisno od malog broja lajkova, koji bi taj sadržaj dobio.

Kako vam se čini ova promena?

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS