• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Malatija se ne predaje - "Daćemo četiri Partizanu“

Autori mondo.ba Autori Agencije

“Ako smo mogli primiti tri, zašto ne bismo mogli i dati četiri“, poručio je štoper turske Malatije pred revanš sa Partizanom u kvalifikacijama za Ligu Evrope

 Liga evrope kvalifikacije 3. kolo - Malatija Partizan - Hadebe - Zašto ne bismo dali četiri gola Izvor: Mondo/Goran Sivački

Fudbaleri Partizana sasvim zasluženo slavili su protiv Malatije 3:1 u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope i tako stekli solidnu prednost pred revanš u Turskoj.

Uprkos zaoustatku od dva gola fudbaleri Malatije su optimisti, a veznjak Gilan Šaleli i štoper Tinejdže hadebe istakli su da neće ponoviti greške iz prvog meča i da će uspjeti da eliminišu Partizan.

“U prvom meču smo pokazali da znamo igrati. Možda se čini da Partizan ima veliku rezultatsku prednost, ali drugi meč igramo pred našom publikom. Na terenu ćemo pokazati borbenost i nećemo ponavljati greške. Uvjeren sam da možemo doći do pozitivnog rezultata“, Tunižanin Gilan Šaleli.

Defanzivac Tinejdž Hadebe takođe je uvjeren da u četvrtak turski tim može nadoknaditi zaostatak i izboriti plasman u narednu rundu.

“Na teren ćemo izaći sa samo jednim ciljem, a to je prolazak dalje. Partizan ćemo na terenu staviti pod pritisak pod kojim smo mi bili u prvom meču. Na teren izlazimo uvjereni da možemo pobijediti. Ako smo mogli primiti tri, zašto ne bismo mogli i dati četiri“, istakao je Hadebe.

Revanš duel 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope Malatija - Partizan na programu je u četvrtak od 19 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC