Milojević: Prežalili nas svi, vidite kako se okrene...

Autor:

"Došli smo ovdje da odigramo za nas, našu porodicu, navijače i Srbiju", rekao je trener Zvezde poslije prolaska.

Milojević: Prežalili nas svi, vidite kako se okrene... Foto: MN Press

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević poslije eliminacije Kopenhagena izjavio je da je ponosan na svoje igrače i poručio da su pobijedili za Srbiju.

"Šta reći, ne znam odakle da počnem i gdje bih završio...", rekao je Milojević.

"Znali smo da ništa novo nećemo vidjeti od Kopenhagena nego ono što smo vidjeli u Beogradu. Mi smo bili od javnosti maltene već prežaljeni jer smo igrali protiv fenomenalne ekipe. Došli smo ovdje da odigramo za nas, našu porodicu, navijače i Srbiju. Rekao sam igračima da nema veze koliko ćemo igrati, ali neko od nas mora da pobijedi i rekao sam da ljudi planiraju, ali Bog odlučuje", pun emocija govorio je trener Zvezde.


Kako je naveo, ovakve utakmice se igraju za prolaz, ne za ljepotu.

"Sa igračem manje protiv Kopenhagena je jako teško, ali vidite kako sve dođe na svoje. Kao i panenka mladog Vinda, vidite kako se sve obrne u životu. Igrači su dali posljednji atom snage, hvala navijačima koji su pokazali kako su sjajni. Da smo mogli da imamo više karata, oni bi ispunili cijeli stadion", kazao je Vladan Milojević i potom dodao.

"Očekujemo ih u Švajcarskoj na Jang Bojsu", rekao je Milojević i dodao da je srećan zbog pobjede, ali i da nisu prošli, "kapa dole igračima".

Izvor: MONDO/Arenasport

Ostale vijesti