• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdin tim za jesen: Stiže krilo, a biće i odlazaka

Autor mondo.rs

Promjene moguće već za dvomeč sa Švajcarcima.

 Crvena-zvezda-Jang-Bojs-Liga-sampiona Izvor: MN PRESS

Glavni cilj je ostvaren - Crvena zvezda će i ove jeseni, treće uzastopne - igrati u grupnoj fazi jednog od UEFA takmičenja. Poslije dvomeča protiv švajcarskog Jang Bojsa saznaćemo da li Lige šampiona ili Lige Evrope.

Eliminacijom Kopenhagena, crveno-bijeli su pokazali kvalitet i uprkos povredama Milana Pavkova, Branka Jovičića, Bena, kao i Srđana Babića, uspjeli da prođu značajno bogatijeg i iskusnijeg rivala. Nešto slično kao prošle godine protiv Salcburga, s tim da je ovaj put to bilo u rundi prije, pa će sada rasterećeni igrati protiv Jang Bojsa (iduće srijede u Bernu i 28. avgusta u Beogradu).

Nema sumnje da je poslije ostvarenog u aktuelnim kvalifikacijama Zvezda favorit nad švajcarskim šampionom, koji se tek uključuje u takmičenje, ali takvu ulogu moraće izabranici Vladana Milojevića da potvrde i na terenu.

Ekipa koja je igrala protiv Danaca pokazala je da može na pravi način da ponese teret odgovornosti, međutim, moguće je da već za prvu utakmicu sa Jang Bojsima bude određenih promjena u timu.

Javna je tajna da crveno-bijeli već neko vrijeme tragaju za kvalitetnim krilom, jer se vrlo blizu odlaska nalazi Mohamed El Fardu Ben, a čak i da ostane, reprezentatiac Komora u svojoj trećoj sezoni u klubu ne liči mnogo na igrača iz prethodne dvije. Posebno kada su u pitanju međunarodni nastupi. Uz to je i trenutno povrijeđen.

Navodno, za njega postoji ponuda od 2.000.000 evra iz Saudijske Arabije.

Na izlaznim vratima je i Milan Rodić, koji bi mogao put Turske ili Portugala. Može se čuti da se za njega interesuju Antalija i Braga, a prodajom bi Zvezda zaradila 3.000.000 evra.

Brazilac Žander pokazao je u Kopenhagenu da ima potencijal da bude dostojna zamjena Rodiću, a tu su još Milan Gajić, Marko Gobeljić i Filip Stojković, koji sva trojica mogu da igraju i uz lijevu i uz desnu aut liniju. Za razliku od defanzivca, nasljednik Bena (ili konkurent, ako ostane) užurbano se traži.

Izvor: MN PRESS

Po saznanjima MONDA "lomi" se između dvojice stranaca na pozicijama krila, a konačna odluka trebalo bi da bude donijeta do vikenda, pa ukoliko transfer bude realizovan u tom terminu, biće vremena da Zvezda novog igrača prijavi za susrete sa Švajcarcima.

Na izlaznim vratima, ne tako davno, nalazio se Milan Pavkov, ali bi visoki centarfor iz Begeča mogao da ostane u klubu do zime. Ugovor je produžio u decembru, tako da ne mora da žuri. Posebno jer se od povratka iz Kine neobavljenog posla vratio veoma motivisan da postiže golove.

Repriza lude penal-serije: Zvezda ide dalje!


Ono što najviše zanima navijače jeste izborena još jedna jesen u Evropi, a u kom sastavu će ekipa ući u grupnu fazu takmičenja, saznaćemo vrlo brzo. Potencijalni i dolasci i odlasci sigurno zavise i od toga da li će crveno-bijeli igrati Ligu šampiona ili Ligu Evrope.

BONUS VIDEO: 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC