Otkrivena najveća misterija "Beverli Hilsa"!

Autor:

Znate li na šta mislimo? Vezano je za glumicu skroz levo...

0
A- A A+

Glumica Gabrijel Karteris bila je jedna od glavnih devojaka u seriji "Beverli hils", i bila je i najstarija u celoj glumačkoj ekipi.

Gabrijel je imala 29 godina kada je dobila ulogu šesnaestogodišnjakinje Andree Zakerman, a producente je na kastingu - slagala.

"Prethodno sam se konsultovala sa advokatom koji mi je rekao da, tokom potpisivanja ugovora, ne moram da napišem prave godine, sve dok ne lažem da sam maloletna. Producenti su shvatili koliko imam godina tek kada se serija već zahuktala, i svi su zavoleli mog lika. Nisu, stoga, mogli da me otpuste, ali jesu bili ljuti, rekli su mi da me ne bi zaposlili da su znali koliko sam stara", rekla je ona za "Pipl".

Gabrijel je, takođe, uspela producente da ubedi da događaje iz njenog stvarnog života "upišu" u scenario. Kada je morala da ide na operaciju čukljeva, Andrea je "doživela" saobraćajnu nesreću i koristila kolica kako bi se kretala. A kada je Gabrijel sa suprugom odlučila da proširi porodicu, otišla je kod autora serije, Arona Spelinga, i rekla mu sledeće.

"Neću da krijem da sam trudna, hoću da i Andrea bude trudna. Želim da moja beba zna da sam je priželjkivala, i da se ponosim njome, a ne da je skrivam u seriji," rekla je ona tada i producent se složio.

Gabrijel danas ima 58 godina, i igra u novoj verziji serije koja ju je proslavila. Pogledajte!

Izvor: YouTube/BH90210

Tagovi:

Ostale vijesti