Holivudska faca oduševljena "jugićem"!

Autor:

Glumac Dejvid Borejanaz objavio sliku svoje "ljubavi iz srednjoškolskih dana"

Holivudska faca oduševljena "jugićem"! Foto: YouTube/screenshot/Deschaneldemily

Zvezda serije "Bones" (Kosti) Dejvid Borijanaz doputovao je pre nekoliko dana u Srbiju kako bi snimao treću sezonu vojne drame televizije CBS "SEAL Team".

Od kako je kročio u prestonicu Srbije nije prestao da objavljuje slike i snimke na Instagramu - da li sedi s društvom u kafani, ili u kostimu na putu ka setu priča kako se u Srbiji "helikopterom vozi na posao"... ali poslednja objava je, sigurni smo i najjača!

Čuveni "Sili But" naslonjen na "jugića".

"Ako ne ideš kad jugo ide - onda NE IDEŠ. Kada nađeš kola koja si vozio u srednjoj školi na lokaciji u Srbiji!", napisao je oduševljeni glumac.

Slatko zar ne? Holivudski glumac je imao jednog od ovih "mališana" u srednjoj! Inače, Dejvide, nagledaćeš se tih kola dok si ovde...

Borijanaz je igrao i u seriji "Bafi, ubica vampira" i u mnogim drugim, a imao je iskustva i na filmu. Ipak, uloga kojom se proslavio jeste već pomenuta - rola specijalnog agenta FBI Silija Buta u krimi-seriji "Kosti". Takođe, Dejvid se pojavio i u spotu "White Flag", koji je 2003. godine snimila pevačica Dajdo.

Evo priloga o "jugiću"

Izvor: YouTube/Arena sport

Izvor: YouTube/MegaComFilm

Izvor: Youtube/House of Highlights

Tagovi:

Ostale vijesti