• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak pokazao snagu, za 90 minuta u četvrtfinalu

Autor mondo.rs

Najbolji teniser svijeta korak je bliži odbrani titule u Sinsinatiju, pošto je u osmini finala savladao Španca Pabla Karenja Bustu u dva seta

Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale mastersa u Sinsinatiju, jer je eliminisao Pabla Karenja Bustu, trenutno 53. igrača svijeta, u dva seta - 6:3, 6:4.

Srpski as od početka do kraja meča bio je taj koji je vodio i kontrolisao igru na terenu.

U prvom setu iskoristio je prvu brejk loptu u šestom gemu i stekao visoku prednost (5:3), koju Španac nije mogao da sustigne, a podatak koji govori koliko je bio ubjedljiv je taj da je protivniku dozvolio da osvoji samo četiri poena na njegov servis u prvom setu.

U nastavku, bilo je malo drugačije.

Đoković, koji brani titulu na mastersu u Sinsinatiju, imao je nešto teži izazov, jer je Karenjo Busta servirao i udarao snažnije, pa se prvi reket svijeta u prvom gemu na svoj servis suočio sa brejk loptama. Ipak, uspješno se odbranio, a onda odmah i napravio brejk.

To je bila odlična zaliha koju je uspio da sačuva do kraja, iako je Španac još jednom na servis gemu Đokovića došao do dve prilike za brejk, ali ih nije iskoristio.

Đokovića u četvrtfinalu očekuje duel protiv Luke Puja, 31. igrača sveta, koji je bio bolji od Karena Hačanova poslije preokreta - 6:7, 6:4, 6:2.

Taj duel na programu je u subotu, od tri sata ujutro po srednjeevropskom vremenu.

Đoković i Puj do sada su odigrali samo jedan meč u karijeri, ove godine u polufinalu Australijan Opena, i prvi teniser svijeta je slavio ubedljivim rezultatom 6:0, 6:2, 6:2.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC