• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelik bez stranaca na “fenjeraša”

Autori mondo.ba Autori Fena

EKipa Čelika želi da se vrati na pobjednički kolosjek u meču protiv Zvijezde 09 koja je u protekla četiri kola osvojila samo bod.

  Fudbaleri Čelika u prva tri kola Premijer lige BIH upisali su dvije pobjede i remi, a potom u prošlom kolu i prv poraz, od Željezničara na Bilinom polju (0:2).

Idealna prilika za povratak u pobjednički ritam je duel sa Zvijezdom 09 ovog vikenda, u okviru petog kola PLBIH.

“Prošle smo sedmice izgubili kod kuće od Želje, ali nije to rezultat koji smo po igri zaslužili. Ali, tu utakmicu moramo zaboraviti i već smo je zaboravil”, rekao je  trener Čelika Hasan Ozer, koji je dodao kako već danas idu na put.

“U ekipi nema nikakvih promjena. Do sada nismo izgubili u gostima, imamo dvije pobjede, a pokušaćemo pobijediti i na ovoj utakmici. Mislim da smo dobra ekipa, da dobro i igramo, ali da trebamo malo poboljšati završnicu”,  smatra Ozer.

Iako će Čelik gostovati “fenjerašu”, Ozer ističe da će ova utakmica biti veoma teška, pogotovo zbog činjenice da domaćin ima samo jedan bod. 

“Nijedna utakmica nije lagana. U protekle smo četiti utakmice vidjeli koliko je liga teška, ali kako vrijeme odmiče bit će sve teže”,  upozorio je Ozer.

On je dodao  da neće biti promjena u sastavu. Ekipi se, uz Gambijca Faoluja Keitu iz senegalskog kluba ASC Ndijambur, koji je stigao prije desetk dana, sada priključio još jedan veznjak, Armel Bradži Dakuri (29) iz Obale Slonovače. Dakuri je prošle sezone igrao za makedonski Skhupi.

“Počeli su s nama trenirati, ali još nisu potpuno spremni. Imamo 27 igrača, dobra je konkurencija, a igraće oni koji su najbolji. Ime nije važno, samo ko se iskaže na treningu”, ističe Ozer, koji dodaje kako je težak izbor, jer može računati na samo 18 igrača.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC