• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napravite domaći, mekani hleb sa pivom

Autor mondo.rs

Ako volite da pravite domaći hleb, probajte ovaj recept, oduševiće vas.

Malo šta je lepše od mekanog, svežeg, domaćeg hleba. Evo šta vam je potrebno da napravite jedan takav.

Sastojci:

Šolja i po belog brašna

Šolja i po integralnog brašna

Četiri i po kašičice praška za pecivo

Kašičica i po soli

1/3 kašičice smeđeg šećera

350 mililitara piva

Priprema:

Zagrejte rernu na 175 stepeni i podmažite pleh.

U većoj posudi pomešajte belo i integralno brašno, prašak za pecivo, so i šećer. Dodajte pivo i mešajte dok se sastojci sjedine, a onda ga zamesite rukama.

Prebacite testo u pleh i pecite 50-60 minuta ili dok čačkalica ne "izađe" čista.

Imate li vi neki dobar recept za hleb? Pišite nam u komentarima!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop