Olivija Kulpo kaže da je ovo najbolje za kožu

Autor:

S obzirom na to kako izgleda, treba joj verovati...

Olivija Kulpo kaže da je ovo najbolje za kožu Foto: Instagram/oliviaculpo

Olivija Kulpo je bila mis univerzuma i mis Amerike, i očito je da zna ponešto o nezi kože. I ona sama kaže da je kroz učešće na takvim događajima naučila mnogo toga o nezi.

"Kada sam bila manekenka i takmičila se za mis univerzuma, koristila sam toliko šminke da sam počela zaista da razumem kako to može da utiče na kožu ako ne spavaš dovoljno ili ne pustiš kožu da diše", rekla je ova lepotica.

Olivija je priznala i da je "muku mučila" sa aknama i skrivanjem akni, ali da se "sve promenilo kada je počela da neguje kožu".

Naravno, ona koristi proizvode za negu kože, ali... "Verujem da nega kože počinje iznutra, zato jako pazim šta jedem i pijem jer i to utiče na kožu".

Ipak, Olivija smatra da voda, više od svega drugog utiče na kožu i zbog toga pije oko 3,5 litara vode dnevno. Ako je pitate da vam ukratko da jedan savet za kožu, reći će: "Unosite dosta vode, da bi koža bila hidrirana".

Ova lepotica smatra da je nega kože i briga o izgledu dobar način da volite sebe.

"Ja verujem u ljubav prema sebi, zato izdvajam vreme za vežbanje, meditaciju, spa centar... Sve to uključuje i negu kože".

Bivša Mis univerzuma kaže i da ide na tretmane lica kad god može, a onima koji nisu toliko opsednuti nego kože, poručuje: "Lakše je da sada negujete kožu, nego da kasnije sakrivate bubuljice – mada se one nekad pojavljuju bez obzira na to šta radite".

I za kraj, njena najveća tajna za lepu kožu – "Samopouzdanje i sreća čine kožu blistavom".

Uživajte u još njenih fotki:

Tagovi:

Ostale vijesti