• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Amerikancima se tim za Kinu pravi sam: Otpao i Taker!

Autor mondo.rs

Greg Popović će na završne pripreme u Australiji voditi 14 igrača.

Šest dana pošto su saopštili širi spisak kandidata za nastup na Mundobasketu, a on je u velikoj meri bio uslovljen otkazima igrača, sve je jasnije da Greg Popović i njegovi saradnici neće morati mnogo da biraju kada dođe čas da pošalju FIBA konačan sastav selekcije SAD.

Posle Marvina Beglija (Sakramento) i plejmejkera NBA šampiona Toronta, Kajla Laurija, iz konkurencije je otpao i Pi Džej Taker.

Krilni igrač Hjuston Roketsa, koji bi svojim iskustvom u evropskoj košarci i defanzivnim kvalitetima sigurno mogao da pomogne ekipi, bio je primoran da se povuče zbog povrede skočnog zgloba.

Američki novinari navode da će se Taker (nekadašnji član Bamberga, Arisa i još nekoliko evropskih klubova) sada posvetiti oporavku i pripremi za trening kamp Roketsa.

SAD će u subotu ujutru po evropskom vremenu odigrati pripremni meč protiv Španije, a potom otputovati u Australiju, gde će se dva puta sastati sa domaćinom, a jednom sa Kanadom.

Popović ima na raspolaganju 14 igrača, što znači da u narednih desetak dana treba da odluči koja dvojica neće učestvovati u odbrani svetskog trona. Ako ga nešto ne preduhitri...

SPISAK: Harison Barns (Sakramento), Džejlen Braun (Boston), Kajl Kuzma (Lejkers), Bruk Lopez (Milvoki), Kris Midlton (Milvoki), Donovan Mičel (Juta), Mejson Plamli (Denver), Markus Smart (Boston), Džejson Tejtum (Boston), Majls Tarner (Indijana), Kemba Voker (Boston), Diaron Foks (Sakramento), Džo Heris (Bruklin), Derik Vajt (San Antonio).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC