• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vazura: Nema "bombi", ali biće pojačanja u Partizanu

Autor mondo.rs

Generalni direktor crno-belih potvrdio da klub pregovara sa nekoliko igrača. Veruje i da će UEFA prihvatiti žalbu kluba iz Humske i da bi Partizan mogao da dočeka Molde sa navijačima

 Vazura: Nema "bombi", ali biće pojačanja u Partizanu Izvor: Mondo/Goran Sivački

Partizan planira da u finišu prelaznog roka dovede još neke igrače.

Generalni direktor crno-belih Miloš Vazura naveo je da to neće biti nekakva „bombastična imena“, ali da se pregovara sa nekolicinom fudbalera.

"Moguće je da ćemo dovesti neka pojačanja. Pregovaramo sa nekim igračima. Znaćemo sve uskoro, moramo brzo da reagujemo što se tiče dolazaka. A što se tiče odlazaka, neće ih biti dok traje Evropa, a verovatno ni posle toga. Radićemo na tome da angažujemo pojačanje već za Molde, pregovaraćemo i pokušati da pronađemo način da stigne što pre", izjavio je za "Večernje novosti" Vazura.

Biće to igrači koji će brzo moći da se uklope u tim.

"'Bombi' nema, želimo pojačanje koje bismo mogli što pre da uklopimo. Svaki naš igrač je za nas 'bomba', mi imamo njih i oni imaju nas. Ponašamo se kao porodica, tako i živimo, imamo razumevanja, i kada nije bilo plata i sada kada ih ima. Ako tako nastavimo kao porodica, biće dobro i za klub i za igrače i za navijače", poručio je čelnik Partizana.

On je rekao i da je klub uložio žalbu na odluku UEFA o igranju dva meča bez publike i da očekuje da će ona biti uvažena, pa da bi Partizan mogao da dočeka Molde u prvom meču plej-ofa Lige Evrope sa navijačima u Beogradu, 22. avgusta.

"Poslali smo žalbu, i očekujemo da UEFA reaguje, jer stvarno mislim da smo preoštro kažnjeni. Verujemo u smanjenje kazne, možda čak i da možemo da dočekamo Molde pred našim navijačima. Ljudi iz Malatije su nam rekli da su spremni da svedoče i kažu šta je zapravo bilo na toj utakmici, žele da učestvuju u procesu. Nema puno vremena, nadamo se da će UEFA brzo reagovati, kao što je bio slučaj sa kaznom. Još uvek ima šanse i znaćemo u naredna dva dana kakva je situacija", rekao je Miloš Vazura.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC