Vazura: Nema "bombi", ali biće pojačanja u Partizanu

Autor:

Generalni direktor crno-belih potvrdio da klub pregovara sa nekoliko igrača. Veruje i da će UEFA prihvatiti žalbu kluba iz Humske i da bi Partizan mogao da dočeka Molde sa navijačima

Vazura: Nema "bombi", ali biće pojačanja u Partizanu Foto: Mondo/Goran Sivački Miloš Vazura

Partizan planira da u finišu prelaznog roka dovede još neke igrače.

Generalni direktor crno-belih Miloš Vazura naveo je da to neće biti nekakva „bombastična imena“, ali da se pregovara sa nekolicinom fudbalera.

"Moguće je da ćemo dovesti neka pojačanja. Pregovaramo sa nekim igračima. Znaćemo sve uskoro, moramo brzo da reagujemo što se tiče dolazaka. A što se tiče odlazaka, neće ih biti dok traje Evropa, a verovatno ni posle toga. Radićemo na tome da angažujemo pojačanje već za Molde, pregovaraćemo i pokušati da pronađemo način da stigne što pre", izjavio je za "Večernje novosti" Vazura.

Biće to igrači koji će brzo moći da se uklope u tim.

"'Bombi' nema, želimo pojačanje koje bismo mogli što pre da uklopimo. Svaki naš igrač je za nas 'bomba', mi imamo njih i oni imaju nas. Ponašamo se kao porodica, tako i živimo, imamo razumevanja, i kada nije bilo plata i sada kada ih ima. Ako tako nastavimo kao porodica, biće dobro i za klub i za igrače i za navijače", poručio je čelnik Partizana.

On je rekao i da je klub uložio žalbu na odluku UEFA o igranju dva meča bez publike i da očekuje da će ona biti uvažena, pa da bi Partizan mogao da dočeka Molde u prvom meču plej-ofa Lige Evrope sa navijačima u Beogradu, 22. avgusta.

"Poslali smo žalbu, i očekujemo da UEFA reaguje, jer stvarno mislim da smo preoštro kažnjeni. Verujemo u smanjenje kazne, možda čak i da možemo da dočekamo Molde pred našim navijačima. Ljudi iz Malatije su nam rekli da su spremni da svedoče i kažu šta je zapravo bilo na toj utakmici, žele da učestvuju u procesu. Nema puno vremena, nadamo se da će UEFA brzo reagovati, kao što je bio slučaj sa kaznom. Još uvek ima šanse i znaćemo u naredna dva dana kakva je situacija", rekao je Miloš Vazura.

Ostale vijesti