• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Baloteli u Breši, promociju odgađa - sujevjerje!

Autor mondo.ba

Breša će biti treći klub Marija Balotelija u Italiji.

Mario Baloteli karijeru definitivno nastavlja u taboru Breše!

Prema pisanju Gazete delo sport, Super Mario je svu papirologiju sa povratnikom u Seriju A uspješno završio u petak uveče, ali ta informacija od strane kluba danas neće biti saopštena zbog – sujevjerja!

Naime, italijanski mediji javljaju da je ugovor potpisan u 23:45 po lokalnom vremenu kako bi se izbjeglo da realizacija transfera uđe u 17. avgustovski dan. Razlog – sujevjerje prvog čovjeka Breše Masima Selina, koji broj 17 smatra ''univerzalnim znakom nesreće''.

Bivši predsjednik Lidsa i Kaljarija ide čak dotle da ne želi da vidi nijednog igrača u svom timu da nosi dres sa brojem 17, dok je sjedište koje bi eventualno imalo na sebi pločicu sa tim brojem zabranjeno na Rigamontiju.

Baloteli će, tako, morati da pričeka na promociju u novom klubu, u kojem bi osnovna primanja trebalo da iznose 1.5 milion evra, ali koja bi mogla da se uduplaju kroz bonuse, broj nastupa i golova, kao i odigranih utakmica za reprezentaciju Italije. Takođe, prema navodima Gazete, ugovor će biti automatski produžen ako Breša izbori opstanak u povratničkoj sezoni Kalča.

U Brešu dolazi iz Olimpik Marseja, sa kojim mu je istekao ugovor potpisan zimus. U Italiji je još nastupao za milanske vječite rivale, a branio je i boje Mančester sitija, Liverpula i Nice.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC