• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Revanš sa kamatom - Borac ubjedljiv u ''Boriku"!

Autor mondo.ba

Izabranici Mirka Mikića revanširali su se Slovencima za jučerašnji poraz u Prijedoru.

Rukometaši Borca m:tel, ubjedljivom pobjedom nad Škofja Lokom 32:23, revanširali su se danas, u dvorani "Borik", slovenačkom prvoligašu za jučerašnji minimalan poraz koji su doživjeli u Prijedoru.

Lepršavo, tečno u napadu, snažno u odbrani. Tako bi se u najkraćem mogla opisti igra "crveno-plavih" u prvih 30 minuta. Od početka su igrači Mirka Mikića nametnuli svoj tempo i, bez nekolicine najiskusnijih, Ljubišića, Ćelića, Dakića, Daničića, kao i mladih Kneževića i Dragičevića, iz minuta u minut povećavali prednost, koja je na isteku prvog poluvremena iznosila plus devet, 19:10.

Na golu je odlično branio Slađan Subotić, koji je uspio i da se upiše strijelce, pogodivši mrežu protivnika sa svog gola, a oko 100 navijača na noge su, atraktivnim potezima, dizali momci u crveno-plavom.

Kao i u jučerašnjoj utakmici, gosti su bolje otvorili nastavak susreta i serijom 4:1, u 40. minutu smanjuju na 20:14. U tim trenucima igrači Škofja Loke iskoristili su priliku, jer je Mikić na teren poslao većinu mladih igrača, članova drugog tima, i u narednih šest minuta prilaze na minus tri, 21:18.

U posljednjih 10 minuta ušlo se sa istom razlikom, 24:21, ali tada osvajači Kupa BiH ubacuju u brzinu više i bilježe zasluženu, ubjedljivu pobjedu.

U domaćem timu najefikasniji su bili, najmlađi igrač danas, Luka Perić i Brazilac Giljerme Linjares de Souza sa po pet pogodaka, dok je jedan manje dao Bojan Rađenović.

Među gostujućim igračima, niko nije postigao više od tri pogotka.

Naredne kontrolne utakmice rukometaši Borca odigraće sljedećeg vikenda, kada će im rival biti Sesvete.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC