• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đorđević: Ostali smo bez duha ekipe

Autor mondo.rs

Selektor izuzetno žali zato što Dragan Milosavljević neće igrati na Svjetskom prvenstvu. Govorio je u Atini i o stanju Lučića i Teodosića.

 Đorđević: Ostali smo bez duha ekipe Izvor: MN PRESS

Reprezentacija Srbije odigrala je veoma dobar meč u subotu u Atini i rutinski pobijedila Italiju, koja u sastavu bez Datomea, Galinarija i Heketa nije ravnopravan rival "orlovima".

Poslije meča i trijumfa razlikom od čak 32 poena, selektor Aleksandar Saša Đorđević nakratko je pohvalio nastup svog tima na "Akropolis kupu", koji će završiti u nedjelju, utakmicom protiv domaćina - Grčke u 19.30 časova (TV Arena sport).

 "Iz odbrane smo krenuli u utakmicu, odbranom smo je završili. Zadovoljan sam, ima naznaka dobrih stvari. Još moramo da bolje prepoznajemo prednosti kada imamo visoke igrače u igri i te situacije bi trebalo još bolje da koristimo", rekao je on.

Naravno, uprkos pobjedi, i dalje je prisutan težak osjećaj zbog ozbiljne povrede Dragana Milosavljevića, kome je stradalo koljeno u meču protiv Turske u petak, pa neće moći da igra na Svjetskom prvenstvu (31. avgust - 15. septembar), a vjerovatno ni u većem dijelu sljedeće sezone.

"Dobar turnir za nas, ali i veliki peh što je Dragan Milosavljević, 'duh' ove ekipe i igrač koji je primjer ponašanja i odnosa prema igri i timu, doživio povredu zbog koje će propustiti Svjetski šampionat".

U Grčkoj zbog povrede nije Vladimir Lučić, čiji nastup na Mundobasketu nije ugrožen, kao ni kapiten Miloš Teodosić, koji od nedjelje sprovodi intenzivne terapije povrijeđenog stopala.

"Imamo još 13 dana do početka prvenstva, u Beogradu su dva igrača na koje računamo. Lučićev oporavak napreduje dobro i očekujemo da će on za pet-šest dana biti spreman da nam se pridruži, a Teodosiću slijedi nova magnetna rezonanca i analize i situaciju sa njim pratimo iz dana u dan", dodao je Đorđević.

"Orlovi" se neće dugo zadržati u Srbiji poslije povratka iz Atine, jer će od utorka biti na azijskom dijelu priprema za Mundobasket.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC