• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VAR put odlučio derbi u 92. minutu: Siti NIJE dobio!

Autor mondo.rs

Uzbudljiv meč na terenu šampiona! Sudija je bio u prvom planu, a Premijer liga je brzo objasnila da jeste bio u pravu.

Spektakl na "Etihadu"!

Mančester siti, šampion Engleske, dva puta je vodio protiv Totenhema, ali nije uspijevao da odbrani te prednosti, pa će vicešampion Evrope odnijeti u London veliki bod.

Mančester siti - Totenhem 2:2 (2:1)

U drugom minutu sudijske nadoknade vremena, činilo se da su "građani" i treći put poveli, ali je pogotku Gabrijela Žezusa iz gužve ipak prethodilo igranje rukom defanzivca "građana" Ejmerika Laporta.

Uz konsultaciju VAR tehnologije, sudija Majkl Oliver poništio je taj pogodak, čime je domaćin ostao bez uzbudljivog trijumfa i važna tri boda.

Nervozni Pep Gvardiola prišao je nakon posljednjeg zvižduka arbitru i kao da ga je pitao da li je zaista siguran da je trebalo da poništi gol. Prethodno je imao napet razgovor sa Kunom Aguerom, koji je u jednom trenutku pretio da preraste u ozbiljnu svađu...

Čitači sa usana možda će otkriti šta su rekli jedan drugom, odnosno šta je Španac zamkerio Argentincu, strijelcu drugog gola "građana" u 35. minutu, udarcem iz peterca na sjajnu asistenciju Kevina De Brujnea sa desne strane.

Belgijski majstor bio je inspirisan protiv Totenhema, što je pokazao i odličnim dodavanjem za prvi gol, koji je postigao Rahim Sterling, glavom u 20. minutu. Ipak, ovaj meč neće ostati upamćen samo po lijepim potezima De Brujnea, jer su "pijevci" bili veoma uporni.

Prvi put, gosti su oduzeli vođstvo šampionu u 23. minutu, tačnim udarcem Erika Lamele sa oko 25 metara, a konačnih 2:2 postavio je rezervista Lukas Moura, i to samo nekoliko sekundi nakon što je ušao u igru!

Brazilski krilni napadač kročio je na teren u 56. minutu i samo tridesetak sekundi kasnije dao gol glavom, poslije Lamelinog centaršuta iz kornera.

Nakon tog trenutka "građani" su krenuli u veliku ofanzivu i uspjeli su da zatresu mrežu, ali je taj gol poništen. Premijer liga je odmah dala obrazloženje sudijske odluke na svom zvaničnom Twitter profilu:

"Ove sezone, svaki gol koji bude postignut ili 'pripremljen' korišćenjem ruke biće poništen. Čak i ako nema namjere".


Pročitajte rezultate 2. kola Premijer lige.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC