• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krunić: Falio samo gol, Beganović: Zaslužen bod!

Autor mondo.ba

Borac je kiksao na domaćem terenu odigravši 0:0 sa ekipom Mladosti, koja je neporažena na prva tri gostovanja.

 Borac Mladost 0 0 Branislav Krunić Elvedin Beganović izjave poslije utakmice Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Fudbaleri Borca večeras su pred domaćom publikom remizirali sa ekipom Mladosti iz Doboja kod Kaknja rezultatom 0:0 u okviru petog kola Premijer lige BiH. Borčevi igrači su tako prvi put u sezoni kiksali u Banjaluci s obzirom da su u drugom kolu savladali Zvijezdu 09 (1:0), dok je Mladost ostala neporažena i na trećem gostovanju, nakon što su prethodno slavili u Vrapčićima (1:3) i remizirali sa Zvijezdom 09 (1:1).

U izjavi poslije meča šef stručnog štaba Borca Branislav Krunić istakao je da njegovoj ekipi nedostajao samo gol pa da meč dobije zadovoljavajuću ocjenu.

''Nismo uspjeli u tome, osvojili smo jedan bod, protivnik je igrao kompaktno i znao je po šta je došao. U pojedimim trenucima smo potpuno kontrolisali igru i stvarali šanse, ali isto tako, kad imate loptu na protivničkoj polovini, postoji šansa da primite gol iz kontranapada tako da kako žalimo za jednim, tako smo mogli da žalimo i za sva tri boda. To je fudbal, želim ekipi Mladosti sreću u nastavku prvenstva'', naveo je Krunić.

Njega i njegove izabranike u narednom kolu očekuje gostovanje Zrinjskom. Zanimljiv je podatak da nijedna generacija fudbalera u crveno-plavim dresovima, čak ni ona šampionska čiji je Krunić bio član, nije uspjela da trijumfuje na stadionu Pod Bijelim brijegom. Samo dva puta je upisan remi, i to rezultatom 0:0.

''Zrinjski je kvalitetna ekipa, sad ćemo vidjeti koliko će oni biti umorni od evropskih mečeva. Imaće i oni, kao i mi, nedjelju dana da se odmore od utakmice. Mostarci su dokazali svoj kvalitet u evropskim utakmicama, a samim ispadanjem sad će se posvetiti prvenstvu gdje do sada nisu osvojili dovoljan broj bodova. Već sad zaostaju i nastojaće da se vrate na pobjednički kolosijek te pridruže vrhu tabele. Međutim, i mi imamo svoje šanse, pripremićemo se za tu utakmicu, mislim da možemo ravnopravno da odigramo a vidjećemo za koji će to rezultat biti dovoljno''.

Njegov kolega na klupi Mladosti Elvedin Beganović bio je zadovoljan onim što je njegova ekipa pokazala, a potom i ostvarila u gradu na Vrbasu.

''Zadovoljni smo bodom protiv ekipe Borca koja je dosta opasna. Znali smo prije meča da domaća ekipa ima dosta kvalitetnih pojedinaca. Na kraju, utakmica se završila nepopularnim rezultatom, ali je bilo dosta prilika i na jednoj i na drugoj strani, moglo je da bude 1:1, 2:2, ali su golmani sačuvali svoje mreže. Prije utakmice smo očekivali pritisak Borca jer su igrali protiv ekipe Mladosti koja je u Banjaluku došla u izmijenjenom i mlađem sastavu, ali su momci pokazali želju i htijenje i mislim da smo zasluženo osvojili jedan bod u Banjaluci'', rekao je poslije utakmice strateg tima iz Doboja kod Kaknja.

Njegov tim će u narednom kolu ponovo gostovati i to ekipi Radnika.

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ma

Na zimu ce se raskinuti ugovor sa Vujakom i Miricem, dovesce se trener koji moze iz ekipe izvuci maksimum i jos ako se nadje jedan napadac i vezni moze Borac u Evropu. Mi smo i dalje u vrhu tabele iako je igra nidje veze

Borac

Fali tebi znanja,ali trenerskog znanja,pogubio se,katastrofalne izmjene je radio.jakupovic pogubljen na beku,mjesto mirica da ga ubaci on vadi cinu.od iduceg ponedeljka novi trener starcevic

Bg3

Ulazi Vujaklija, nakon minut ide lopta prema njemu, odbija se ko od panj i on pokazuje rukom saigraču, de potrči za njom, uganjaj je pa dodaj meni, a samo što je ušao u igru umjesto da ore teren. Sramota. Ko je selektirao ove igrače. Borac je prespor, neuigran, možda 2 ili 3 igrača da imaju kondicije za cijelu utakmicu

Vultures

@Bg3 pa ko drugi nego znalac Krunuc. On je doveo te igrace

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC