• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nik Kirjos, vjerni navijač Novaka Đokovića

Autor mondo.rs

Australijanac grčkog porijekla ne propušta mečeve svjetskog "Broja 1".

Nik Kirjos je među najvjernijim navijačima Novaka Đokovića, ne propušta gotovo nijedan njegov meč, naročito ne one u kojima svjetski "Broj 1" ne zabilježi pobjedu.

Australijanac grčkog porijekla, koji iz sebi znanih razloga prezire rivala iz Srbije i pokušava da ga omalovaži kada god dobije priliku, nahvalio je igru Danila Medvedeva poslije polufinala Mastersa u Sinsinatiju, iako je relativno skoro i sam imao nesuglasica sa visokim ruskim serverom.

Ovog puta bio je oduševljen.



Kirjos, inače, prema miljenicima Zapadnih medija gaji isključivo simpatije i poštovanje, pa tako nikada nećete čuti da se obračunava sa Rodžerom Federerom, Endijem Marejom ili Serenom Vilijams, jer bi i reakcija medija bila s pravom žestoka.

NOVAK: ENDI, ŽELIM TI DA IGRAŠ JOŠ MNOGO, MNOGO GODINA


Možda i zbog toga, Marej tokom posljednjeg intervjua za "BBC" nije upitan za neprimjeren odnos koji Kirjos ima sa Đokovićem, već samo za nedavnu kaznu koju je dobio od ATP tura zbog pljuvanja u pravcu sudije Fergusa Marfija tokom poraza od Karena Hačanova u Montrealu.

"To nije bilo dobro, žao mi je zbog Fergusa, nije zaslužio tako nešto", rekao je Marej.

"Ćaskao sam sa njim (Kirjosom, prim. aut) malo poslije meča. Očigledno je sve na njemu, a mislim da je tokom prethodne dvije nedelje u Vašingtonu uradio dobar posao, pomogao sebi i koristio publiku na dobar način. Ali, očigledno, ove nedelje vratio se na ono što je radio ranije. Ostaje nam da se nadamo da će shvatiti u čemu je problem, jer je ono u Vašingtonu bilo dobro za tenis, ovo sada nije", govorio je Škot, koji sa Kirjosom ima prilično blizak odnos.

"Snažan prijateljski odnos između njih dvojice mogao je da se primijeti jasno tokom Kirjosovog prisustva Marejevim mečevima od povratka na teren poslije operacije", napisao je novinar lista "The Telegraph".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC