• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grujić dobro zna Kutinja: Biće najbolji u Bundesu

Autor mondo.rs

"Ima toliko trikova i znanja s loptom, uživao sam na svakom treningu s njim", kazao je Marko Grujić o svom nekadašnjem saigraču s kojim se zamalo zaobišao na "premijeri" Bundes lige.

Marko Grujić i Filipe Kutinjo nisu dugo bili saigrači u Liverpulu - svega godinu i po dana - međutim, bilo je to dovoljno vremena srpskom vezisti da se uvjeri u kvalitete Brazilca.

U istom trenutku su napustili "Enfild", u januaru 2018. godine, kada je Marko Grujić krenuo na prvu od dvije pozajmice (Kardif), dok je Kutinjo krenuo u Barselonu kako bi osvojio Ligu šampiona i pogriješio kao nikad u životu...

Zapravo, teško je reći da li je više "omanuo" klub ili on.

Malo ko je pretpostavljao prije godinu i po dana da će se sresti u Bundes ligi i to na suprotnim stranama - Marko Grujić uspješno nosi dres Herte, dok je Kutinjo stigao u Bajern, samo nekoliko sati nakon što su ova dva kluba odigrala "premijeru" u Bundes ligi, a u kojoj je Srbin postigao gol, pa napravio jedanaesterac za uzbudljiv remi (2:2).

/Braco potvrdio: Stiže Kutinjo!/

Biće prilike da se sretnu u "revanšu" u njemačkom prvenstvu u kom, Grujić uvjerava, nema boljeg fudbalera od Filipea Kutinja.

"Ovo je velika stvar za cijelu Bundes ligu jer će sada svi imati priliku da vide Kutinja. On je poseban, strašan igrač, sposoban za nevjerovatne stvari... Ima toliko trikova i znanja s loptom, uživao sam na svakom treningu s njim", kazao je Grujić za "Bild" i potom poentirao:

"Biće ubjedljivo najbolji fudbaler u Bundes ligi".

Ovakvim prognozama vodili su se i ljudi iz Barselone kada su Kutinja doveli u transferu vrednom 145 miliona evra, međutim nijednog trenutka nije "kliknulo" između dve strane i tim sa "Nou Kampa" je odlučio da pozajmi Brazilca...

Pošto nisu uspjeli da se dogovore sa Arsenalom i Totenhemom, kod kojih je prelazni rok već "zatvoren", na kraju je odluka pala na Bajern koji je rado prihvatio takvog igrača.

Vidjećemo da li će Niko Kovač uspjeti da "probudi" Kutinja koji nije bio ni sjenka onog fudbalera iz Liverpula u prethodnih godinu i po dana, pošto je za taj period u Barseloni zabilježio 21 gol i 11 asistencija na 76 mečeva.

Čak i ta statistika govori da je bio bolji u dresu Katalonaca nego što zaista jeste!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC