• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je bilo baš LATINO: Rasing - River Plejt 1:6!

Autor mondo.rs

Uz naravno direktan crveni karton štoperu plavo-belih i penal za goste sa "Monumentala", tako da su viđeni svi elementi neophodni za nezaboravnu utakmicu latinskog fudbala.

Na "Presidente Huan Domingo Peron" stadionu u predgrađu Buenos Ajresa rano jutros sastali su se šampioni Argentine i Južne Amerike u derbiju 3. kola nacionalnog šampionata.

Domaćin je poveo u 3. minutu golazom, pa primio šest u narednih 90 za jedan od najubedljivijih poraza u istoriji kluba:

Rasing - River Plejt 1:6 (1:3), uz naravno direktan crveni karton štoperu plavo-belih Leonardu Sigaliju u 49. i penal za goste sa "Monumentala" u 64. minutu, tako da su viđeni svi elementi neophodni za nezaboravnu utakmicu latinskog fudbala.

Rasing: Arijas - Pilud, Sigali, Orban, Soto - Domingez - Solari, Zaraćo, M. Rohas - Lopez, Reniero.

River Plejt: Armani - Montijel, R. Rohas, Martinez Kvarta, Kasko - Fernandez, Palasios, Perez, De La Kruz - Bore, Suarez.

semafor

1:0 - Solari (3)

1:1 - Bore (35)

1:2 - Bore (36)

1:3 - Suarez (38)

1:4 - Fernandez (p 64)

1:5 - De La Kruz (68)

1:6 - Skoko (71)

Augusto Solari dočekao je bivše saigrače lepim udarcem pored nemoćnog Franka Armanija, nakon što je jedna od najvećih zvezda Superlige, Lisandro Lopez, šmekerski preskočila loptu u akciji navale Rasinga.

Ponadalo se oko 40.000 ljudi po zimi i kiši na "Peronu", stadionu u predgrađu Aveljaneda, da je to bia najava jedne od najslađih pobeda u kalendarskoj godini i svakako prva u novoj sezoni posle dva mršava boda osvojena kod kuće protiv Union Santa Fea (0:0) i na strani protiv Velez Sarsfilda (2:2).

Međutim...

Ekipa trenera Marsela Galjarda imala je drugačije planove.

Da ne bismo prepričavali svih šest golova, ali i ostale sporne i nesporne situacije, preporučujemo vam da pogledate video izveštaj sa meča koji je River Plejt lansirao na čelo tabele sa sedam od mogućih devet bodova.

1:6
Izvor: YouTube


"Madridski junaci", aktuelni osvajači Kopa Libertadores (takmičenja u koje će se Rasing kao šampion iz aprila 2019. priključiti tek u januaru 2020. godine, jer je takav COMNEBOL kalendar takmičenja), osvojili su bod na startu protiv Argentinos juniorsa (1:1), pa deklasirali Lanus kod kuće rezultatom 3:0.

Ovog puta bili su još suroviji i zabeležili najubedljiviji trijumf nad gradskim rivalom u poslednje 74 godine!

Ekipa trenera Eduarda Kudeta osvojila je šampionat prošle sezone zahvaljujući čeličnoj odbrani koja je primila 16 golova u celoj kampanji, a ovog puta šest za 90 minuta. U međuvremenu, Rasing je ispao iz Kupa Argentine već u 1. kolu posle remija 0:0 sa drugoligašem Bokom Unidos i penal serije završene rezultatom 3:4.

Aveljanedu su posle osvajanja 18. titule prvaka Argentine i dramatične trke sa Defensa i Justisijom napustila dvojica važnih igrača, Renco Saravija pojačao je Porto, a Giljermo Fernandez prešao u Kruz Azul.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC