• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije mogao sa Kobijem, probaće i sa Lebronom!

Autor mondo.rs

Ne pamti po dobrom Los Anđeles, ali sada je to šansa koju neće tako lako odbiti...

Nije "upalilo" prije sedam sezona, da li će u takmičarskoj 2019/20?

Kako prenose vodeći američki mediji, Lejkersi su odlučili da poslije teške povrede Demarkusa Kazinsa angažuju svog bivšeg košarkaša Dvajta Hauarda (33, 211cm), pošto su odlučni da u narednoj sezoni Entoni Dejvis ne nastupa na poziciji centra, nego "četvorke".

Hauard je trenutno član Memfisa i na njega ne računaju u Tenesiju, tako da se očekuje da ga otpuste u narednom periodu, a prije toga su Lejkersi zatražili dozvolu da "pričaju s njim".

Alternativa za Hauarda je Žoakim Noa, a jasno je da je Lejkersima brzo potrebno "jeftino" rješenje na mjestu centra, pošto na toj poziciji trenutno imaju još samo Džavala Mekgija.

Dvajt Hauard inače nema lijepo iskustvo u Lejkersima, za koje je igrao u sezoni 12/13, pošto je, uprkos solidnim brojkama (17,1 poen i 12,4 skokova), bio u "zategnutim" odnosima sa Kobijem Brajantom pošto nije učestvovao u igri kao u svom prethodnom klubu Orlandu.

Lejkersi su tu sezonu završili na sedmom mjestu na Zapadu i odmah ispali u plej-ofu kada su ih "počistili" Spursi i potom stigli do finala.

Hauard je već naredne godine stigao u Hjuston i počeo je njegov "pad", pa sve češće mijenja klubove, a vidjećemo da li će njegova druga epizoda u Los Anđelesu biti uspješnija, baš sada kada nema visokih očekivanja...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC