Nije mogao sa Kobijem, probaće i sa Lebronom!

Autor:

Ne pamti po dobrom Los Anđeles, ali sada je to šansa koju neće tako lako odbiti...

Nije mogao sa Kobijem, probaće i sa Lebronom! Foto: Guliver/Stephen Dunn/Getty Images

Nije "upalilo" prije sedam sezona, da li će u takmičarskoj 2019/20?

Kako prenose vodeći američki mediji, Lejkersi su odlučili da poslije teške povrede Demarkusa Kazinsa angažuju svog bivšeg košarkaša Dvajta Hauarda (33, 211cm), pošto su odlučni da u narednoj sezoni Entoni Dejvis ne nastupa na poziciji centra, nego "četvorke".

Hauard je trenutno član Memfisa i na njega ne računaju u Tenesiju, tako da se očekuje da ga otpuste u narednom periodu, a prije toga su Lejkersi zatražili dozvolu da "pričaju s njim".

Alternativa za Hauarda je Žoakim Noa, a jasno je da je Lejkersima brzo potrebno "jeftino" rješenje na mjestu centra, pošto na toj poziciji trenutno imaju još samo Džavala Mekgija.

Dvajt Hauard inače nema lijepo iskustvo u Lejkersima, za koje je igrao u sezoni 12/13, pošto je, uprkos solidnim brojkama (17,1 poen i 12,4 skokova), bio u "zategnutim" odnosima sa Kobijem Brajantom pošto nije učestvovao u igri kao u svom prethodnom klubu Orlandu.

Lejkersi su tu sezonu završili na sedmom mjestu na Zapadu i odmah ispali u plej-ofu kada su ih "počistili" Spursi i potom stigli do finala.

Hauard je već naredne godine stigao u Hjuston i počeo je njegov "pad", pa sve češće mijenja klubove, a vidjećemo da li će njegova druga epizoda u Los Anđelesu biti uspješnija, baš sada kada nema visokih očekivanja...

Ostale vijesti