• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliko pojačanje Partizana: Bibras Natko!

Autor mondo.rs

Dugogodišnji reprezentativac Izraela prihvatio ponudu Partizana s kojim je već dugo bio u pregovorima. Ugovor na tri godine!

 Veliko pojačanje FK Partizan: Bibras Natko! Izvor: MN PRESS

Izraelac stiže u Humsku!

Kako saznaje MONDO, Partizan je uspješno završio pregovore sa iskusnim vezistom Bibrasom Natkom (31) koji će u dresu crno-bijelih provesti naredne tri sezone!

Natho je dugogodišnji reprezentativac Izraela (60 utakmica, 1 gol) koji je od ovog ljeta bio slobodan fudbaler posle isteka ugovora sa Olimpijakosom, dok je najbolje dane karijere pružao u CSKA iz Moskve.

Tamo je bio saigrač sa Zoranom Tošićem koji ga je ubeđivao da dođe u Partizan, a pregovori su trajali više nedelja pošto je Natko imao još nekoliko ponuda iz Rusije.

Na kraju se odlučio da dođe u Humsku i postane jedno od značajnijih pojačanja tima Sava Miloševića u ovom prelaznom roku pošto je u pitanju fudbaler koji se odlično snalazi na mjestu centralnog veznog, ali može da igra i nešto ofanzivnije.

Osim za Olimpijakos i CSKA, igrao je i za PAOK, Rubin i Hapoel Tel Aviv.

Natko ima i bogato iskustvo igranja u UEFA takmičenjima (58 mečeva u Ligi Evrope, 35 u Ligi šampiona), tako da će sigurno pomoći Partizanu na putu ka jeseni u Evropi.

Izraelac je jutros doputovao u Beograd i uskoro će transfer biti ozvaničen, a sve dolazi ubrzo nakon prodaje Strahinje Pavlovića u Lacio, mada će mladi štoper Partizana ostati u Humskoj u narednoj godini kao pozajmljeni fudbaler.

- PRELAZNI ROK PARTIZANA -

DOŠLI: desni bek Periša Pešukić, levi bek Rajko Brežančić, štoperi Dominik Dinga i Igor Vujačić, ofanzivac Aleksandar Lutovac, napadači Umar Sadik. koji je došao na pozajmicu iz Rome, Petar Gigić (Mačva), Takuma Asano (Arsenal) i Bibras Natko (slobodan igrač).

VRAĆENI SA POZAJMICE: Nemanja Stevanović, Sejduba Suma, Ognjen Ožegović...

OTIŠLI: Svetozar Marković (Olimpijakos), Mark Valijente, Gomeš (Al Šarža), Nemanja Nikolić (pozajmica, Vojvodina), Strahinja Pavlović (Lacio, ali ostaje).

ZAVRŠIO KARIJERU: Saša Ilić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC