• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tekstilcu od Dodika za jubilej orden i 100.000 KM

Autori mondo.ba Autori SRNA

Fudbalski klub Tekstilac iz Dervente proslavio vijek postojanja.

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas na obilježavanju 100 godina postojanja Fudbalskog kluba Tekstilac u Derventi da je ovaj jubilej značajan ne samo za klub već i za lokalnu zajednicu, te predstavniku kluba Dušku Reljiću uručio Orden Njegoša trećeg reda kojim je Klub odlikovala predsjednik Srpske Željka Cvijanović.

Dodik je obećao i donaciju od 100.000 KM iz sredstava Republike Srpske.

"Činjenica da je održavan duh sporta i u najtežim godinama istorije iza nas govori da su ljudi imali visoku svijest o tome da se na ovaj način okupe i stvaraju pozitivnu atmosferu i sinergiju", rekao je Dodik novinarima na Gradskom stadionu u Derventi gdje je odigrana i revijalna utakmica između domaćina i veterana Crvene zvezde iz Beograda.

On je naglasio i da Derventa bilježi najbolje dane u ekonomskom razvoju zahvaljujući ljudima okupljenima oko načelnika Milorada Simića.

Reljić je zahvalio na dodijeljenom priznanju i obećanim novčanim sredstvima.

"To nas obavezuje da nastavimo da radimo i da se borimo, a sa tim novcem znaćemo šta uraditi i graditi", rekao je Reljić.

Načelnik opštine Derventa Milorad Simić izrazio je zadovoljstvo što je imao priliku da učestvuje u obilježavanju 100 godina postojanja Kluba.

"Kada nešto traje 100 godina to je više od igre. To je velika stvar, a u našoj lokalnoj zajednici obilježavali smo i druge jubileje od 100 godina", rekao je Simić.

BRATSKI REMI

Veterani Tekstilca i Crvene zvezde odigrali su 2:2. Strijelci za domaće bili su Hercešin i Railić, dok su za Beograđane pogađali Čula i Stojanović.

Među veteranima koji su nastupili za Crvenu zvezdu su Dragan Babić, Miloš Vasiljević, Goran Đukić, Ranko Smiljanić, Danilo Mandić, Jovan Krnješević, Slavoljub Janković i drugi.

Juče je na Gradskom stadionu, kao sastavni dio obilježavanja godišnjice Kluba, održan Međunarodni dječiji fudbalski turnir na kojem je učestvovalo oko 800 mladih fudbalera iz Republike Srpske, BiH i Hrvatske.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

da

zasto takav naslov, od Dodika 100000 km? sinu je dao puno vise, ali da li je od Dodika? ili drzave, a pare drzavi daje.....? nazovimo ovo pitalicom!!!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC