Omiljeni tretman za kožu "Rejčel" i "Monike"

Autor:

Glumice iz "Prijatelja" otkrile su savršen način da "razbistre um" i poprave raspoloženje, koji usput dobro deluje i na kožu.

0
A- A A+
kortni koks, dženifer aniston, lisa kudro Foto: Instagram/screenshot/courteneycoxofficial

Dženifer Aniston otkrila je da ona i Kortni Koks uživaju u jednoj možda pomalo neobičnoj rutini – vole da zajedno idu u infracrvene saune.

Govoreći za magazin "Šejp", Dženifer je rekla da obožava ovu saunu i da je njih dve redovno posećuju. Štaviše, ističe da toliko vole infracrvenu saunu, da je Kortni kupila jednu prenosivu, kako bi njih dve mogle da uživaju kad god požele.

Selena Gomez i Lady Gaga takođe vole tretmane u infracrvenoj sauni, koja podrazumeva sedenje u zatvorenoj sauni dok su zraci infracrvenog svetla usmereni na telo.

Ovo svetlo navodno pomaže da koža bude blistavija, a "Vog" piše i da tokom boravka u ovoj sauni "oslobađa endorfin, poboljšava cirkulacija, opuštaju se um i mišići, što doprinosi i boljem spavanju".

U svakom slučaju, Dženifer je priznala da se jednostavno "zaljubila u infracrvenu saunu".

Lepa glumica dodala je da ova sauna "pomaže detoksikaciju i podmlađuje ćelije. Ja idem u infracrvenu saunu nekoliko puta nedeljno, odmah posle teretane. Primetila sam da imam više energije, bolje spavam, a i koža mi je lepša".

Na kraju, dodala je i da smatra da je važno da imate vreme za sebe, kako god ga provodili.

Uživajte u fotkama "Rejčel" i "Monike":

Ostale vijesti