• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tomićeva poruka navijačima: Budite opet FENOMENALNI!

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde vratio se u Beograd i u četvrtak će, nakon uobičajenih pregleda i testiranja igrača, održati prvi trening.

 Tomićeva poruka navijačima: Budite opet FENOMENALNI! Izvor: MN PRESS

Prva sezona Milana Tomića na klupi Crvene zvezde, ujedno njegov debi u ulozi šefa stručnog štaba, završila se na najbolji mogući način.

Posle povratka na regionalni tron, čime je obezbeđen nastup u Evroligi, crveno-beli su odbranili titulu prvaka Srbije i tek tada je u Tomićevom glasu moglo da se oseti istinsko olakšanje.

Dva meseca kasnije, nakon dobro odrađenog prelaznog roka i zasluženog odmora, Tomić je ponovo u svom rodnom gradu.

Po dolasku na aerodrom "Nikola Tesla" dao je kratku izjavu za klupski sajt i obratio se navijačima.

"Drago mi je što sam opet u Beogradu. Posle jedne naporne sezone počinjemo nove pripreme. Sigurno pred nama stoji i biće dugačak put do osvajanja titule, imamo i Evroligu i ABA ligu. Ono što mogu da obećam u ovom trenutku je da ćemo raditi dobro i da ćemo pokušati da damo sve od sebe, da naši navijači opet budu srećni i zadovoljni. Voleo bih da budu uz nas tokom cele sezone, da bude puna hala, jer oni su bili jedan od najvećih faktora i najveća pomoć nama na terenu. Bez njih je vrlo teško doći do uspeha, pa ih još jednom pozivam da budu uz nas i da budu fenomenalni, kao što su bili prošle sezone".

Košarkaši Zvezde, podeljeni u tri grupe, do srede će obavljati lekarske preglede i testiranja, a od četvrtka počinju treninge, uskoro i trening utakmice.

Premijerna, protiv Oldenburga, na programu već u nedelju, 1. septembra. Crveno-beli će se u Beogradu sastati još sa Darušafakom i Mornarom, dok je ime četvrtog rivala za sada nepoznato.

Polovinom meseca uslediće selidba u Atinu, na mečeve protiv Olimpijakosa i Peristerija, nakon čega sledi ABA Superkup u Zagrebu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC