Hrvatska: Iznajmili vilu za 6.000€, dočekalo ih OVO!

Autor:

Jedna turistkinja požalila se na društvenim mrežama da ju je umesto vile koju je sa prijateljima iznajmila za odmor u Hrvatskoj, dočekalo gradilište!

Hrvatska: Iznajmili vilu za 6.000€, dočekalo ih OVO! Foto: MONDO/Danijela Pašić

Turistkinja sa francuskog govornog područja doživela je užasno razočaranje!

Ona je objavila nekoliko tvitova u kojima je opisala šta joj se desilo, nakon što je preko sajta Booking.com rezervisala smeštaj na Hvaru. Sa prijateljima je iznajmila vilu za 10 osoba koja košta 6.420 evra, ali ih je, kada su došli na tu lokaciju, umesto vile sačekalo gradilište!

Stručnjaci: Jadran je PUN FEKALIJA, preti ZARAZA!

Ona je snimila mesto na kojem bi trebalo da bude vila i na Twitteru objasnila šta joj se sve desilo.

"Došla sam u Hrvatsku 18. 8. 2019. Vila koju smo rezervisali u Hvaru za 10 osoba i platili 6.420 evra, bila je prevara", napisala je ona i objavila video na kojem se umesto vile vidi gradilište.

Ova devojka i njeni prijatelji kontaktirali su zatim službu za korisnike sajta Booking.com, ali ni tu nije doživela prijatno iskustvo.

"Kada smo kontaktirali njihovu službu za korisnike, oni su nam ponudili opciju povraćaja novca u roku od deset dana ili rezervaciju drugog smeštaja - o našem trošku. Trenutno se nalazimo u Splitu, bez ikakvog prenoćišta ili rešenja", napisala je, i dodala da joj je "jedan zaposleni u Bookingu rekao da nije njihov problem što spavamo napolju".

Pakleni odmor: Otrovali se hranom na Hvaru, ima mrtvih!

Tagovi:

Ostale vijesti