• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li je Juve dobio novog Paola Montera?

Autor mondo.ba

Turski fudbaler je u julu dogovorio prelazak u Juventus, a danas je obavio prvo zvanično obraćanje italijanskim medijima.

Torinski Juventus, aktuelni šampion Italije i najveći pretendent na osvajanje Skudeta i u sezoni koja počinje predstojećeg vikenda, danas je zvanično predstavio ljetne pojačanje za posljednju liniju – mladog reprezentativca Turske Meriha Demirala, koji će, kako je ugovorom predviđeno, član ''bjanko-nera'' biti do ljeta 2024. godine.

Turski defanzivac u Juventus je stigao iz Sasuola, za koji je nastupao prvo kao pozajmljeni igrač Alanijaspora sa pravom otkupa.

Italijanski klub je to i učinio, nakon čega je prodat Juventusu po cijeni od 18 miliona evra.

''Juventus u svojim redovima ima neke od najboljih fudbalera na svijetu kad je u pitanju defanzivna linija'', rekao je Demiral prilikom predstavljanja, aludirajući, naravno, na Đorđa Kjelinija i Leonarda Bonućija, koji su mu, kako je i sam priznao, najviše pomogli da se integriše u ekipu.

Demiral ne krije da mu dolazak u Juventus predstavlja ispunjenje snova.

''Prelazak u Juve predstavlja veliku čast, trudiću se da budem uzor mnogim mojim sunarodnicima'', istakao je Demiral, navodeći Italiju kao ''zemlju gdje najbolje može da se nauči igra u fazi odbrane''.

Demirala mnogi porede sa dugogodišnjim stubom odbrane Juventusa, Urugvajcem Paolom Monterom, koji je sa ovim klubom, za 9 godina, od 1996. do 2005. godine, osvojio četiri skudeta.

Vrijeme će, naravno, pokazati da li za to ima osnova, ali je izvjesno da Sari, koji bi mogao da propusti premijernu utakmicu u novoj sezoni protiv Parme, ima veliko povjerenje u fudbalera koji je upisao šest nastupa za državni tim Turske.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC