• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Švajcarci razljutili Milojevića: Ima gorih od Srba

Autor mondo.rs

Na stadionu "Švajcarska" sve je u znaku Lige šampiona, ali ko će tamo - Zvezda ili Jang Bojs?

 Vladan-Milojevic-Crvena-zvezda-Jang-bojs Izvor: MONDO/JOVAN TERZIĆ

/Od novinara MONDA iz Berna/

Da li zbog tmurnog vremena ili nečeg drugog, tek Vladan Milojević nije bio previše pričljiv tokom konferencije za medije na stadionu "Švajcarska" uoči prvog duela Crvene zvezde i Jang Bojsa u posljednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Kao da je riješio da više kaže u srijedu od 21.00 na terenu u Bernu, ali priznao je da mu se dopada što je po pravilima UEFA od plej-ofa sve u obilježjima elitnog takmičenja.

Boaći ne misli o golu

"Važnije mi je da pobijedimo i kvalifikujemo se u Ligu šampiona nego da budem strijelac", rekao je napadač crveno-bijelih i dodao da očekuje težu utakmicu nego u Danskoj.

 "Sigurno da je to velika inspiracija. Moram da pohvalim i ovaj impozantan stadion. Liga šampiona je nešto za šta se kao klub borimo i probaćemo ponovo da budemo u eliti, ali ja od svojih igrača tražim da ne misle o tome, već samo da odigraju još jednu dobru utakmicu i probaju da pobijede", istakao je Milojević u razgovoru sa novinarima.

"Sama činjenica da je Jang Bojs šampion svoje zemlje i da igra u posljednjem kolu kvalifikacija znači da nam neće biti lako. Na ovom nivou nema lošeg protivnika, imamo veliko poštovanje prema rivalu i očekujem da bude zanimljiva utakmica. Ne znam koliko možemo da je poredimo sa prethodnim, bitno mi je da odigramo dobro i damo sve od sebe. Da pratimo našu filozofiju kao i do sada", dodao je trener crveno-bijelih.

Izvor: MONDO/JOVAN TERZIĆ


Zvezda je u prošlom kolu eliminisala Kopenhagen poslije trilera u penal-seriji, što bi moglo da bude od velikog psihološkog značaja za ekipu, jer je bez obzira na ishod dvomeča sa Dancima obezbijeđeno mjesto u Ligi Evrope.

Ipak...

"Mislim da je i Kopenhagen fenomenalna ekipa. Da li je sada psihološka prednost na našoj strani? Nama jeste bio cilj da uđemo u jedno od dva UEFA takmičenja, ali sada ne razmišljamo o tome već nam je cilj da odigramo što bolje. Kada prolazite dalje, svaki protivnik je sve teži, ali ne razmišljamo o tome".


Prije 15 godina kada su se sastali Zvezda i Jang Bojs dogodili su se incidenti ispred i na stadionu.

Podsjećanje švajcarskog novinara na te događaje iznerviralo je Milojevića.

"Ne znam zašto se to potencira? Ne znam koliko je kolega upoznat sa tim da je Crvena zvezda imala odlično navijanje prošle sezone u Ligi šampiona i naši navijači su uvijek uz svoj klub. Ubijeđen sam da će i sutra biti odlični i odnijeti pobjedu na tribinama. Ne znam zašto se stalno potencira da su Srbi ovakvi ili onakvi i o našem ponašanju. Vidjeli smo i neke druge nacije koje imaju gore navijače od nas. Ja želim da pričam samo o fudbalu, a ne o takvim stvarima", naglasio je Zvezdin trener.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC