• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sastav Zvezde: Vatreno krštenje Garsije?

Autor mondo.rs

Vezni red Crvene zvezde za gostovanje u Švajcarskoj pun upitnika.

 Sastav-Crvene-zvezde-za-Jang-bojs Izvor: MN PRESS

Fudbal je takav da se raspoloženje među navijačima može promijeniti od strepnje do euforije u razmaku samo dvije utakmice.

Tako su se pristalice Crvene zvezde prošle srijede pribojavale gostovanja u Kopenhagenu zbog izostanka povrijeđenog Milana Pavkova i blijedih partija Ričmonda Boaćija, a evo već ovog utorka puni samopouzdanja putuju u švajcarski Bern.

Pavkov je i dalje van stroja, ali je Boaći pogotkom u Danskoj nagovijestio povratak u formu, a ovaj put je tu i Tomane, koji je golom u Subotici za pobjedu 3:2 upisao prvenac u crveno-bijelom dresu i odigravši cijelu utakmicu pokazao da je povreda prošlost.

Tu je i Mateo Garsija, tek pridošlo argentinsko krilo, koji bi mogao da ima "vatreno krštenje" u Bernu.

Sam je priznao da nije 100 odsto spreman za cijeli meč takmičarskog fudbala, ali pošto je stigao iz pripremnog procesa Las Palmasa, neće biti iznenađenje ukoliko ga Vladan Milojević stavi u tim od prvog minuta. To bi značilo da se onda Mirko Ivanić sa lijevog krila pomjera u sredinu, uz Kanjasa, umjesto povrijeđenog Jovičića i suspendovanog Jovančića (tri žuta kartona).

Postoji opcija i da Garsija ostane na klupi, a da se u startnoj postavi nađe Miloš Vulić, što bi značilo da će on uz Kanjasa, a Ivanić još jednom na krilo.


Uloga "pleja" garantovana je Marku Marinu (koji će morati da vodi računa jer mu predstoji opasnost da zbog žutog kartona propusti revanš), a uz desnu aut-liniju se ponovo očekuje Aleksa Vukanović, ukoliko se ispostavi da Mohamed El Fardu Ben, uprkos odluci da putuje, nije dovoljno spreman. Protiv Kopenhagena je Vukanović sasvim dobro odradio svoje zadatke, pa neće biti iznenađenje ako opet zaigra.

Što se tiče odbrane, Nemanja Milunović nema pravo nastupa zbog isključenja u Danskoj (dva žuta), ali razloga za brigu ne bi trebalo da bude, jer ga je Radovan Pankov sjajno zamijenio.

Dakle, startna postava Crvene zvezde u Bernu mogla bi da bude: Borjan - Gobeljić, Pankov, Degenek, Rodić - Kanjas, Ivanić - Vukanović, Marin, Garsija - Boaći.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC