• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Rozenborga: Meč sa Dinamom najvažniji

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Prva utakmica igra se sutra u Zagrebu, a revanš je sljedećeg utorka u Norveškoj.

Plej-of runda kvalifikacija za Ligu šampiona donosi dvomeč hrvatskog i norveškog šampiona, Dinama i Rozenborga, a prva utakmica igra se sutra na Maksimiru sa početkom u 21 čas.

Uoči tog meča, trener i kapiten norveškog kluba poručili su kako je pred njima jedna od najvažnijih utakmica sezone te kako će igrači dati sve od sebe da prođu u sljedeću fazu takmičenja.

Trener Rosenborga Eirik Horneland istakao je da je Dinamo jedan od najtežih protivnika kojeg su mogli da izvuku u ovom dijelu takmičenja te kako još uvijek nije do kraja upoznat s načinom igre sutrašnjeg domaćina. Ocijenio je kako je ovo jedna od najvažnijih utamica sezone za njegov klub.

''Dinamo je ekipa koja redovno igra u Evropi na potpuno drugom nivou tako da od igrača očekujem bolji nastup i da daju što više od sebe'', rekao je Horneland.

Kapetan Rosenborga Majk Lindeman Jensem rekao je kako je za njegovu ekipu, nakon godina pauze, važan ulazak u Ligu šampiona, pa tako i sutrašnja utakmica protiv Dinama u Zagrebu. Poručio je kako će se njegovi saigrači "boriti i ići do kraja".

Jensen je istakao kako je u vrijeme igranja u Ligi šampiona u Rozenborgu stvorena jača kohezija među igračima koji su više na okupu, uz dobrog trenera i dobru publiku.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC