Molde u Humskoj: I mi postajemo beogradski klub!

Autor:

Norveški predstavnik stigao na stadion Partizana dobro raspoložen. "Biće zabavan meč dva dobra tima", poruka je trenera gostiju.

Molde u Humskoj: I mi postajemo beogradski klub! Foto: MONDO/V.Sukdolak

Drugi put ovog ljeta, fudbaleri Moldea doputovali su u glavni grad Srbije na takmičarsku utakmicu.

U prvoj, odigranoj 31. jula, Norvežani su rutinski pobijedili na terenu Čukaričkog i eliminisali "brđane" iz kvalifikacija za Ligu Evrope.

U međuvremenu, ekipa trenera Erlinga Moa dramatično je u produžecima eliminisala grčki Aris i tako zakazala još jedan dvomeč protiv našeg predstavnika - Partizana.

Norvežani su u srijedu doputovali na prvi meč, koji će biti odigran u Humskoj bez prisustva publike. Tačnije, na tribine će moći samo polaznici Partizanove fudbalske škole sa trenerima.

Na konferenciji za novinare uoči sutrašnjeg meča protiv crno-bijelih (21 čas), norveški stručnjak je nasmijano poručio na konferenciji za novinare...

"Mislim da će ovo biti teža nego prethodna u Beogradu. Čini mi se da Beograd polako postaje i naš rodni grad", izjavio je on.

Takođe, trener Moldea potpuno je saglasan sa ocjenom da će meč biti interesantan.

"Biće zabavan fudbal, jer imamo dva tima koja su oba raspoložena za napadačku igru", dodao je on.

Izvor: MONDO/Vladimir Sukdolak


Upitan za činjenicu da na tribinama neće biti navijača i po beogradskoj, tropskoj vrućini, Norvežanin je odgovorio...

"Vjerujemo da bi bilo bolje za Partizan da igra uz podršku svoje publike. Mi nismo bili u situaciji da igramo pred praznim tribinama, ali jesmo nastupali pred veoma malim brojem navijača".

"Što se tiče vrućine, nedavno smo i mi u Norveškoj imali temperaturu od 30 stepeni i svi su spremni za to", dodao je on.

Izvor: MONDO/V.Sukdolak

Ostale vijesti