• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Degenek je za VAR: Da je nama svirao, bilo bi super!

Autor mondo.rs

"U Beogradu će da gori i Bože zdravlja da uđemo u Ligu šampiona", poručio je strijelac Miloš Degenek poslije meča u Bernu (2:2).

Miloš Degenek bio je heroj Crvene zvezde u prethodnom ulasku u Ligu šampiona, kada je dva puta asistirao El Farduu Benu, da bi ovoga puta u plej-ofu protiv Jang Bojsa dočekao i svoj prvi pogodak u dresu šampiona Srbije.

Zahvaljujući njemu, već poslije deset minuta Zvezda je izjednačila rezultat na stadionu "Švajcarska", potom je povela preko Garsije, ali na kraju nije slavila...

I pored toga ima odličan rezultat pred revanš u Beogradu za sedam dana (2:2).

"Teška utakmica, mnogo kvalitetna sa obje strane. Ima dosta pozitivnih stvari, kao i onih koje možemo da naučimo o njihovoj igri za revanš. Drago mi je zbog gola, ali važnije mi je da uđemo u Ligu šampiona. Tek je poluvrijeme, ništa nije gotovo", kazao je uvek raspoloženi Miloš Degenek koji je potom dao i prognozu za meč na stadionu "Rajko Mitić".

"U Beogradu će da 'gori' i Bože zdravlja da uđemo u Ligu šampiona. Očekujemo pun stadion, da naši navijači budu i oko stadiona i na tribinama i na krovu čak. Bilo bi stvarno sjajno da na 'Marakani' uđemo u Ligu šampiona".

Ovo je prvi put da je neki srpski klub igrao na meču na kome se koristi VAR tehnologija i nije išla u korist Zvezde, pošto je poslije pregledanja snimka dosuđen penal za Jang Bojse.


"Igrao sam šest mjeseci u Arabiji sa VAR-om. Da je nama svirao rekli bismo da je super, ali pošto nije onda će neki reći da ne valja. Sve je to dio modernog fudbala".

Kazao je da je gol proslavio u publici gdje su bili brat, otac i majka, tako da je njima otrčao u zagrljaj, ali da je zbog toga dobio i opomenu od sudije iz Holandije koji mu je kazao da će u slučaju da ponovi dobiti žuti karton.

Pogledajte njegovu izjavu iz Berna.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC