• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan - Molde: Samo za nove generacije Grobara!

Autor mondo.rs

Možda je tako i najpravednije, dok se oni stariji ne dozovu pameti. Arenasport i Mondo pratiće UŽIVO utakmicu u Humskoj, kao i klinci sa zapadne tribine.

 Partizan-Molde uživo prenos 21 stream Arenasport Izvor: MN PRESS

Drugi put ovog avgusta, ali ne i poslednji put ove sezone, fudbaleri Partizana neće imati podršku južne tribine u Humskoj.

Jedino dobro u svemu je što će crno-bele večeras bodriti možda i krcata zapadna tribina, na kojoj će se okupiti mališani do 14 godina, dečaci i devojčice iz škola fudbala širom Srbije.

Njima će ulaz na prvu utakmicu plej-ofa za Ligu Evrope biti dozvoljen, dok će ostali ispaštati zbog ko zna koji put ponovljenih gluposti nekolicine ili čak pojedinca, svejedno.

Uz direktan prednos na TV Arenasport i našem portalu ovog četvrtka od 21 čas sastaće se Partizan i Molde, nakon čega će crno-beli imati sedam dana "slobodno" da se pripreme za revanš u Norveškoj i kao pre dve godine bez podrške navijača izbore još najmanje šest evropskih utakmica na jesen.

U ovoj, sa veoma nezgodnim i takmičarski vaspitanim rivalom iz Skandinavije, uživaće samo buduće generacija navijača "Parnog valjka", u čiju čast će se boriti postava koju na teren bude poslao trener Savo Milošević.

TRI DECENIJE KAŽNJAVANJA: GROBARI, DA LI JE BILO DOSTA?

Partizan kod kuće

01/08 Konah Kvej 3:0

04/08 Mačva 4:0

08/08 Malatija 3:1

18/08 Rad 3:0

Da li će se u njoj naći i nedovoljno oporavljeni Bojan Ostojić ili će tinejdžer Strahinja Pavlović imati drugog partnera u centru odbrane ispred Vladimira Stojkovića, tema je o kojoj se među partizanovcima govori praktično od revanša sa Malatjasporom u Turskoj.

U međuvremenu, svih 180 minuta u Superligi odigrao je Igor Vujačić, a opcija za Miloševića biće eventualno i prebacivanje Nemanje Miletića sa boka u sredinu.

Marokanac Išam Šebake jedini je fudbaler koji je ove sezone postigao gol protiv crno-belih u Humskoj, koji su na četiri nastupa u svojoj kući čak 13 puta tresli mreže Konah Kveja, Mačve, Malatije i Rada.


S druge strane, Molde na drugo gostovanje u Beogradu ovog leta dolazi sa rovitim Kristoferom Haugenom (25, vezista), bez povređenih Andreasa Lindea (26, golman) i Ejrika Oland-Andersena (26, vezista), sa "pretećih" 1:3 na stadionu Čukaričkog protiv belo-crnih, ali i "alarmantnih" pet golova u mreži na prethodna dva gostovanja Arisu i Ranhajmu.

Trener plavo-belih Erling Moe drhtao je pre sedam dana u Solunu sve dok Matis Boli u produžecima nije zatresao mrežu Arisa i sprečio neočekivanu eliminaciju posle "lagodnih" 3:0 na "Akeru", posle čega je jedan od najslabijih timova u norveškom prvenstvu u nedelju umalo otkinuo bod lideru na tabeli - završeno je 2:3.

ONI ĆE UŽIVATI U UTAKMICI: EVO KO I KAKO MOŽE U HUMSKU

Molde u Evropi:

11/07 (D) Rejkjavik 7:1

17/07 (G) Rejkjavik 0:0

25/07 (D) Čukarički 0:0

31/07 (G) Čukarički 1:3

08/08 (D) Aris 3:0

15/08 (G) Aris 3:1, 3:0

Sve ovo, uz odličnu Partizanovu tradiciju u duelima sa skandinavskim timovima protiv kojih ima sedam od sedam, upućuje da bi podmladak vernih navijača mogao da uživa u još jednoj goleadi, a ka njoj bi Miloševićev tim trebalo krene jako od starta - smatra bivši fudbaler crno-belih Bojan Zajić, koji živi i radi u Norveškoj.

"Molde će igrati zatvorenije i tražiti šansu kontranapadima. Ukoliko Partizan rano povede, moći će da igra strpljivo. Norvežani teško mogu da izdrže pritisak", rekao je Zajić.

Utakmicu će voditi prekaljeni mađarski sudija Viktor Kasai (44), koji 16 godina sudi na međunarodnoj sceni i do danas ima po 13 crvenih kartona pokazanih domaćinima i gostima, dok je kod penala bio nešto naklonjeniji domaćim timovima (22-18). Biće to njegova prva UEFA utakmica ove sezone, a druga u 2019. godini (Betis - Ren 1:3, šesnaestina finala Lige Evrope).

* mogući sastavi *

Partizan: Stojković - N. R. Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević - Zdjelar, Šćekić - Tošić, Suma, Asano – Sadik.

Molde: Kraninks - Haraldseid, Bjernbak, Gabrielsen, Haugen - Aursnes, Husein - Heštad, Ejkrem, Omoijuanfo – Džejms.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC