• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Na 'Marakani' vrelije nego na Korzici"

Autor mondo.rs

Miloš Degenek je u izjavi poslije meča najavio da će stadion biti pun, čak je kazao da će se navijači popeti i na krov ako treba da bi pogledali utakmicu, a vatrenog dočeka u Beogradu svjesni su i igrači Jang Bojsa...

 Fudbaleri-Jang-Bojsa-se-plase-atmosfere-na-Markaani-revans-Crvena-zvezda-Jang-Bojs Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Ako su navijači Crvene zvezde bili iznervirani zbog toga što je njihova ekipa "prosula" vođstvo na 15 minuta do kraja utakmice, dan kasnije, u sabiranju utisaka sa meča, sigurno su daleko zadovoljniji rezultatom koji imaju pred revanš u Beogradu (2:2).

Za šest dana na stadionu "Rajko Mitić" fudbaleri šampiona Srbije pokušaće da drugi put uzastopno uđu u Ligu šampiona, a rezultati pred domaćom publikom idu u korist..

Od dolaska Vladana Milojevića, samo su Arsenal i Pari sen Žermen uspjeli da slave pred navijačima Crvene zvezde, s tim da su jedino "sveci" uspjeli da daju više od jednog gola (4), čemu se nadaju u Jang Bojsima, ali svjesni su atmosfere.

Kamerunski napadač Žan-Pjer Nsame, koji je u skoku mučio Zvezdu, prije svih Ivanića i Gobeljića između kojih se pozicionirao, upravo o tome je govorio poslije meča u Bernu.

"Za one koji nikad nisu osjetili takvu atmosferu, to će biti otkriće, šok... Ja sam već igrao na Korzici i, kako čujem, biće još 'vrelije' od toga. Moraćemo s time da se izborimo", rekao je Kamerunac i dodao da njegova ekipa nije učila na greškama, a bilo ih je mnogo.


Najbolji fudbaler tima Gijom Oro, koji nije bio spreman da počne utakmicu, ušao je na 15 minuta i odmah doprinio svojoj ekipi, mada je gol postigao sa "bijele tačke".

Za revanš će biti spreman i gotovo sigurno će početi u Beogradu.

"Znamo da možemo da damo gol u svakoj utakmici, i sada su brojke bile na našoj strani, ali to nismo pretočili u prednost. Nedostaje nam samo malo bezobrazluka...", kazao je iskusni Francuz kome je to bio 28 gol u 53 nastupa u mečevima u Ligi šampiona.

Podsjetimo, revanš se igra u sredu (29. avgusta) od 21.00 na stadionu "Rajko Mitić".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC