• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitar je u formi, a Fulam plaši rivale tiki-takom!

Autor mondo.rs

Srpski napadač postigao je gol na trećoj uzastopnoj utakmici za Fulam, a partija njegove ekipe protiv Milvola ulazi u istoriju fudbala u Čempionšipu... Evo i zbog čega.

Fulam je porazom od Barnslija (0:1) počeo sezonu u Čempionšipu, ali čini se da se ubrzano vraćaju u formu i spremni su za veliki povratak u Premijer ligu.

Pod trenerom Skotom Parkerom, koji klub vodi od odlaska Klaudija Ranijerija, vezali su tri uzastopne pobjede, protiv Blekburna (2:0), Hadersfilda (2:1) i Milvola (4:0), a u svima je zajednički učinak srpskog napadača.

Aleksandar Mitrović vezao je tri utakmice u kojima je dao po gol, prethodne večeri iz penala protiv MIlvola, pa je najavio da će ovo biti još jedna efikasna sezona za njega...

Ostao je u Fulamu i obećao navijačima elitni rang naredne godine, što je već jednom učinio kao pozajmljeni fudbaler Njukasla, a fudbal koji tim sa "Krejven kotidža" sada igra u mnogome podsjeća na igru kojoj je težio i Slaviša Jokanović.

Atraktivno, uz mnogo dodavanja, čak i rekordno!

Vjerovali ili ne, Fulam je na meču protiv Milvola imao čak 934 kompletirana dodavanja od 991 pokušanih (94%), što je rekord u Čempionšipu od kada se vodi ova statistika.

Poređenja radi, tri ekipe iz Čempionšipa u dosadašnjem dijelu sezone (4 utakmice) nisu ukupno zabilježile toliko dodavanja: Vigan ima 794, Kardif 782, a Milvol tek 501 dodavanje do sada i ubjedljivo je najslabiji u tom segmentu igre...

Fulam je protiv Milvola na poluvremenu imao nestvarnih 89% posjed lopte, dok je do kraja utakmice "pao" na "samo" 84,4%, što je naravno rekord Čempionšipa.

Vrijedilo bi pogledati njihove utakmice, zar ne?

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC