"Pršti" na treningu Srbije, Lučić još po strani

Autor:

Pogledajte kako se "orlovi" u Aziji spremaju za Svjetsko prvenstvo.

0
A- A A+
Aleksandar Đorđević, Vasilije Micić Foto: MN Press

Košarkaška reprezentacija Srbije doputovala je prije dva dana u Kinu, na azijski dio priprema za Mundobasket (31. avgust - 15. septembar).

Izabranici Aleksandra Saše Đorđevića od petka će učestvovati na pripremnom turniru "Austiger Cup" i prvu utakmicu igraće protiv Italije u 13.30 časova, uz direktan prenos na TV Arena sport.

Dan prije još jednog pripremnog duela protiv "Azura" (ovog puta jačih za Heketa, Datomea i Galinarija), srpski reprezentativci naporno treniraju, punim intenzitetom.

Prema snimku koji je objavio Košarkaški savez Srbije, svi Đorđevićevi igrači su u ritmu, izuzev još "rovitog" Vladimira Lučića koji trči po strani, sam šutira i radi strogo kontrolisanim naporom.

Prema Đorđevićevim riječima, ne bi trebalo da se strepi oko toga da li će "Luča" biti u stanju da igra na Svjetskom prvenstvu.

Uoči današnjeg treninga, "orlovi" su se sreli sa Francuzima, pa se Đorđević pozdravio sa legendom Borisom Dijaoom, tim-menadžer Nebojša Ilić sa nekadašnjim centrom Zvezde Matijasom Lesorom...

Pogledajte.

Ostale vijesti