• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miloševića raduje samo 2:1, kritikuje igru i sudije!

Autor mondo.rs

"U odnosu na našu igru, pobjeda 2:1 je spektakularna", rekao je Partizanov trener poslije trijumfa protiv Moldea. Imao šta da kaže o radu mađarskog arbitra Kasaija.

 Partizan-Molde-2-1-izjava-Savo-Milosevic Izvor: MN PRESS

Iako je pred oko 6.000 djece u Humskoj prvi primio gol, Partizan je preokrenuo rezultat i prije svega snagom karaktera izborio prednost poslije prvog meča protiv Moldea.

Nakon meča i trijumfa 2:1, šef struke crno-bijelih Savo Milošević rekao je da je bio veoma nezadovoljan viđenim u prvom dijelu meča.

"Bilo je to jedno od lošijih poluvremena od kada sam u Partizanu. Razloge u ovom momentu zaista ne znam. Neshvatljivo je da su bili toliko loši. Jedino što mi pada na pamet je da je postojala prevelika želja i da smo ušli u psihološku blokadu. Mogli smo da imamo mnogo više problema".

"S obzirom na to kako se sve dešavalo i šta smo danas prikazali, rezultat 2:1 je spektakularan u odnosu na našu igru i to je jedino što može da nas raduje, jer i ja i momci znamo da možemo mnogo bolje", izjavio je on za TV Arena sport.

Milošević je bio veoma nezadovoljan suđenjem, što se moglo vidjeti i tokom utakmice.

"Oni su se osjećali komotno na našem terenu, kao i sve ekipe. Nikad ne komentarišem suđenje, ali ovo stvarno prelazi u stvari koje ne razumijem. Oni su se osjećali kao da igraju kod kuće. Mi danas nažalost nismo mogli da se osjećamo tako. Teško je kad osjećate psihološki pritisak, težinu utakmice i pri tome imate protivnika koji igra komotno. Znali su da će biti maksimalno zaštićeni, to je jedino opravdanje koje imam za momke mimo naše indolentnosti".

Šta da očekujemo od revanša narednog četvrtka?

"Rekao sam da će ovo biti dva poluvremena. Završeno je tek prvo i odlučivaće drugo u Moldeu, definitivno. Malo sam sad zadovoljniji na kraju, s obzirom na rezultat i na kvalitet naše igre. Ako podignemo kvalitet za 30-40 odsto, možemo da se nečemu nadamo", dodao je Milošević.



/UŽIVO: Partizan - Molde/

/FOTO/VIDEO: Nikad mlađi huk Humske, klinci bravo!/

/VIDEO: Postaju sjajan tandem, Tošić i Suma!/

/Savo Milošević ga izveo iz igre, on uzeo telefon!/

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Savo dragi, da li je moguće da Vučić, ovaj put, ništa nije kriv?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC