Crnogorac pretukao ženu u Hitnoj pomoći

Autor:

Tridesetdvogodišnjem muškarcu D.S. iz Plava određen je pritvor od 30 dana zbog sumnje da je u prostorijama Hitne pomoći pretukao nevjenčanu suprugu O.C.

0
A- A A+
nesreća, hitna pomoć Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Zaposleni u Hitnoj pomoći su u petak, 16. avgusta, oko 12.50 časova obavijestili Odjeljenja bezbjednosti Plav da je na ukazivanje ljekarske pomoći primljena O.C. (40) iz SAD, dok je sa njom bio D.S, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

"Nakon pregleda i pokušaja ukazivanja ljekarske pomoći D.S. je ničim izazvan fizički napao O.C. nanoseći joj povrede glave, nakon čega je ona izgubila svijest, a D.S. je pobjegao", navodi se u saopštenju.

O.C. je tom prilikom transportovana u Urgentni blok Medicinskog centra u Beranama, a osumnjičeni D.S. je lociran i priveden u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Plav istog dana oko 13.15 časova.

O događaju je obaviješten tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Plavu koji je naložio da se osumnjičeni liši slobode i za njega donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda nadležnom sudiji za istragu.

Nakon privoda sudiji za istragu D.S. je određen pritvor od 30 dana i on je sproveden u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija u Bijelom Polju.

Ostale vijesti