ŠESTA LIČNA: Stižu "Zlatni momci"!

Autor:

Gosti četvrte epizode druge sezone našeg košarkaškog podkasta su sportski novinari Miloš Šakan i Vladimir Pajić, koji predstavljaju TV serijal o nekim od najvećih uspeha srpske i ex-YU košarke.

ŠESTA LIČNA: Stižu "Zlatni momci"! Foto: MONDO

Kako avgust prolazi, sve smo bliži Svetskom prvenstvu koje će se održati u Kini.

I dok nas portali obasipaju raznovrsnim sadržajima u pripremi istog, prava poslastica stiže nam od 26. avgusta na RTS, kada će srpska publika imati priliku da pogleda serijal pod nazivom "Zlatni momci", koji govori o ranijim pohodima na svetsko zlato.

Povodom toga, gosti "Šeste lične" su jedan od autora serijala Vladimir Pajić i komentator TV Arena Sport Miloš Šakan, ovde u ulozi producenta.

Vlada i Miloš nam predstavljaju ne samo svoj ambiciozan projekat, koji je objedinio gotovo 50 godina trofejne košarke u Jugoslaviji i Srbiji, već i upoznaju gledaoce i slušaoce sa čime sve jedan pošteni entuzijasta mora da se suoči kada krene da se bavi dokumentaristikom našeg sporta.

Bilo je, naravno, reči i o Vladinom prethodnom ostvarenju "250 stepenika", koje se bavi vanvremenskim uspehom mlade Jugoslavije u Bormiju 1987, a imaćete priliku da čujete i neke ekskluzivne anegdote koje su ispričali akteri trijumfa iz Ljubljane 1970, Manile 1978, Buenos Airesa 1990, Atine 1998. i Indijanapolisa 2002.

Ne propustite ni ovu epizodu "Šeste lične"!

Možete je pogledati na našem Youtube kanalu i poslušati na Soundcloud platformi.

Izvor: Youtube/MONDO PORTAL
Prijavite se za nedeljni MONDO Sport Newsletter!

Ostale vijesti