• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Emeri sve smislio, ali je poslao LUIZA na teren

Autor mondo.rs

Arsenal je odigrao odlično poluvrijeme na stadionu sa kog je u Klopovoj eri ispraćan rezultatima 3:1, 4:0 i 5:1, ali...

Unai Emeri je sve lijepo smislio.

Jeste, kao i do sada, izveo defanzivniju postavu za Top 6 gostovanje, ali je njegova 4-4-2 ideja sa Nikolom Pepeom i Pjer-Emerikom Obamejangom napred izluđivala prvaka Evrope punih 40 minuta na stadionu, sa kog je Jirgen Klop ispraćao legendarnog Arsena Vengera, kao i njega samog, rezultatima 3:1, 4:0, 5:1...

"Tobdžije" su imale tri velike šanse za pogodak u prvih 45 minuta derbija 3. kola Premijer lige, ali kada nisu "opalili" ni Obamejang i ni Pepe, "opalio" je David Luiz.

"KAČILI" SE MILIVOJEVIĆ I POGBA, PALAS POBEDIO U MANČESTERU!


"Tempirana bomba" koju je Arsenal sa nedokučivim zadovoljstvom preuzeo od velikog rivala iz komšiluka, Čelsija, "eksplodirala" je dva puta u razmaku od deset minuta ove subote uveče na Mersisajdu i, uz neshvatljivu reakciju kolege Sokratisa Papastatopulosa iz finiša prvog poluvremena, podsjetila ljubitelje fudbala na planeti da klub sa "Emirejtsa" i ove sezone ima "Top 6" navalu i "Dno 6" odbranu.

To Mohamed Salah ne umije da oprosti: Liverpul - Arsenal 3:1 (1:0), što znači da Venger i Emeri zbirno nisu vratili tri boda ni sa 23. uzastopnog gostovanja na "Enfildu", "Etihadu", "Old trafordu", "Stamford bridžu" i "Vajt hart lejnu".

GOL DANA U ENGLESKOJ: "BENG" U ŠEFILDU!


"Redsi" su zahvaljujući pogotku glavom Džoela Matipa, dok je Papastatopulos rukama povlačio Virdžila van Dajka i tako spriječio saigrača da ga isprati u skoku, poveli iz bukvalno jedine šanse u prvom poluvremenu, odnosno nakon što se Obamejang i Pepe tri puta nisu snašli sami pred ponovo nesigurnim Adrijanom.

Kada su se ekipe vratile sa odmora, Luiz je odlučio da ponovo zaprkosi zdravom razumu i naočigled najmanje 10 kamera na stadionu povuče Salaha za dres u svom šesnaestercu, a potom podigne ruke uvis svjestan da je upravo skrivio najgluplji penal u sezoni 2019/20. 

NEMANJA MATIĆ ZAKUCAN ZA KLUPU: IZJEDNAČENA 2018/19

semafor

1:0 - Matip (41)

2:0 - Salah (p 49)

3:0 - Salah (59)

3:1 - Toreira (85)

Egipćanin je prikucao loptu u mrežu Bernda Lena, a samo deset minuta kasnije napravio Luiza smiješnim u duelu na sredini terena, izbacio ga iz igre jednim potezom i lagano plasirao loptu pored nemoćnog Nemca za (konačnih) 3:0.

Da Klopov tim od tog trenutka nije čuvao noge, a Emeri poslao na teren Aleksandra Lakazeta i Lukasa Toreiru, onih zagrada ne bi bilo. Ovako je zaista konačan rezultat derbija treće runde 3:1.

Arsenal nema pobjedu u Liverpulu od 2012. godine...

ČELSI JE  ZABAVAN ZA GLEDANJE: FRENKI IGRA NA GOL VIŠE


Liverpul: Adrijan - Aleksander-Arnold, Matip, Van Dajk, Robertson - Henderson, Fabinjo, Vajnaldum (od 69. Milner) - Salah, Firmino (od 86. Lalana), Mane (od 77. Okslejd-Čemberlejn).

Arsenal: Leno - Mejtland-Najls, Papastatopulos, Luiz, Monreal - Genduzi (od 86. Mhitarjan), Džaka, Vilok (od 81. Lakazet), Sebaljos (od 61. Toreira) - Pepe, Obamejang.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC