• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jang Bojs stiže u Beograd četvrtom brzinom

Autor mondo.rs

Klub iz Berna ubedljiv u prvenstvenoj utakmici pred utakmicu odluke sa Crvenom zvezdom.

 Jang Bojs - Cirih 4:0 Izvor: MONDO/J. Terzić

Za razliku od Crvene zvezde, Jang Bojs između dve utakmice poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona nije odložio prvenstveni duel.

Klub iz Berna ugostio je Cirih i demonstrirao silu protiv šestoplasiranog tima švajcarskog prvenstva - 4:0.

Pobeda koja ih je ostavila na vodećoj poziciji uprkos pobedi Bazela nad Ksamaksom u gostima (2:0) sigurno će značiti žuto-crnima na samopouzdanju pred dolazak u Beograd (utorak, 21.00, prenos na TV Arena Sport), gde će probati da slave posle 2:2 u prvoj utakmici.

Seriju golova otvorio je nesrećni čuvar mreže gostiju, kog je posle centaršuta iz prekida i udarca Fašnahta glavom lopta od stative pogodila u leđa i završila u mreži. Bilo je to u 29. minutu, a posle nekoliko propuštenih prilika, novi pogodak usledio je pola sata kasnije.

Nsame je u kontranapadu posle ukradene lopte na sredini terena prvo nesebično dodao Asaleu, ali je golman Ciriha odbranio njegov šut. Lopta se, ipak, odbila do usamljenog Nsamea koji je rutinski završio akciju.

Na 3:0 povisio je Ngamaleu iz penala u 69, a konačan rezultat postavio je Gaudino u 77, lukavim udarcem iz "slobodnjaka", kada je tačno sa ivice kaznenog poslao loptu ispod "živog zida".

Trener Jang Bojsa, Gerardo Seoane promenio je nekoliko igrača u odnosu na prvi duel sa crveno-belima i to uglavnom u defanzivnoj liniji.

Ove subote igrali su: Fon Balmos - Janko (71. Lotomba), Burgi, Sorensen, Garsija - Lustenberger - Asale, Siero, Gaudino, Fašnaht (66. Ejbišer) - Nsame (65. Ngamaleu), dok je u sredu protiv Zvezde tim bio: Fon Balmos - Lotomba, Lustenberger, Cesiger, Garsija (67. Janko) - Siero (57. Fašnaht), Martins Pereira, Ejbišer (73. Oro), Ngalameu - Asale, Nsame.

Još jedan izostanak Miralema Sulejmanija verovatno znači da se bivši reprezentativac Srbije nije dovoljno oporavio od povrede i da ga nećemo gledati u Beogradu idućeg utorka.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC