• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola utišao "Bernabeu", Luku Jovića neće gol!

Autor mondo.rs

Samo minut na terenu bio je potreban Luki Joviću da uđe u najveću šansu na utakmici, ali njegov udarac je ostao na prečki gola Valjadolida... Ubrzo potom je Benzema doneo vođstvo, ali Real nije izdržao.

Pripreme su najavile probleme u igri Real Madrida, to je "sakrila" pobeda protiv Selte prošlog vikenda (3:1), da bi mane "isplivale" vrlo brzo protiv Valjadolida...

"Kraljevski klub" nije briljirao na otvaranju sezone na "Santjago Bernabeuu" gde su goste najčešće testirali iz daljine, najviše preko Gareta Bejla, pa su na pogodak čekali sve do 82. minuta kada se majstorski snašao Karim Benzema, za svoj 150. gol u Primeri.

Ipak, tada se Real neočekivano povukao i Valjadolid je zasluženo izjednačio, golom Serđija Gvardiole u 88. minutu, a nije ostalo dovoljno vremena za novi pogodak.

/SVI REZULTATI, STRELCI I TABELA PRIMERE/

Probao je Ramos "makazicama", posle toga i Kazemira nakon prekida Krosa, ali će Real najviše žaliti za šansom srpskog napadača Luke Jovića koji je posle samo minut na terenu pogodio prečku gola Valjadolida...

Jović je definitivno "najavio" gol Reala, odvukao je i dvojicu defanzivaca pre pogotka Benzeme, ali nikako mu se ne da da "otvori" račun u novom klubu.

REAL MADRID - VALJADOLID 1:1 (0:0)


Zanimljivo je da je Zinedin Zidan zbog povrede Edena Azara potpuno odustao od sistema koji je uigravao na pripremama (4-4-2), na startu sezone se poslužio "starim oružjima", tako da je pomalo neobično bilo videti da su starteri Garet Bejl, Isko i Džejms Rodrigez, sva trojica ovog leta "već viđeni" na izlaznim vratima Real Madrida.

Iako je klub potrošio više od 300 miliona evra među starterima nije bilo nijednog novajlije, štaviše "najnoviji" fudbaler je Tibo Kurtoa, pojačanje od prošlog leta.

Posle njega? Rodrigez i Kros iz sezone 2014/15...

Očigledno je da je "Zizu" želeo da se posluži "starim sistemom" dok se Eden Azar ne oporavi, međutim ni to za sada ne funkcioniše perfektno, pa se baš posle ulaska Luke Jovića, kao drugog napadača, Real Madrid približio golu i - na kraju ga i postigao preko Benzeme.

Energiju je doneo i Vinisijus Žunior, ali vredi napomenuti i da je Brazilac više puta upropastio obećavajuće napade zbog sebičnosti.

Problema definitivno najviše ima u veznom redu i defanzivi, gde su vrlo loše delovali brazilski fudbaleri Marselo i Kazemiro, nije baš impresionirao ni Varan, pa je tako Ramos pre izjednačenja imao jednu značajnu intervenciju.

Videćemo da li će "Zizu" nešto menjati u narednim kolima pošto za sada Real Madrid ne izgleda nezaustavljivo i toga se ne plaše ni manji timovi koji dolaze na "Bernabeu".

REAL MADRID: Kurtoa - Karvahal, Varan, Ramos, Marselo - Rodrigez (od 57. Vinisijus), Kazemiro, Kros - Isko (od 68. Jović), Benzema (od 90. Lukas) i Bejl.

VALJADOLID: Masip - Mojano (od 59. Marin), Kiko, Salisu, Načo - Poro (od 80. Antonjito), Mičel, Fede (od 84. Tuami), Pijano - Gvardiola i Unal.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC