• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Razočarani Krunić: Nismo pogodili sa pojačanjima!

Autor mondo.ba

"Pokušali smo da u dovedemo igrače koji mogu da naprave razliku, ali izgleda da nismo pogodili sa pojačanjima.“, rekao je trener Borca Branislav Krunić poslije ubjedljivog poraza 4:0 u Mostaru.

 Trener FK Borac Branislav Krunić poslije poraza 4:0 od Zrinjskog - Nismo pogodili sa pojačanjima Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Banjalučki Borac doživio je žestok udarac u derbiju Premijer lige BIH protiv Zrinjskog u Mostaru.

Iako Borac nikada nije slavio na stadionu "Pod Bijelim brijegom" malo ko je očekivao ubjedljiv poraz 4:0, posebno poslije dobrog prvog poluvremena koje je završeno bez golova.

Crveno-plavi su u razmaku od samo četiri minuta primili tri gola, a trijumf „plemića“ ovjerio je Govedarica u sudijskoj nadoknadi.

"Kada primite u četiri minute tri gola onda je teško vratiti se u utakmicu. Mogu reći da je ekipa Zrinjskog pokazala da ima dobar individualni kvalitet, ono što mi u ovom trenutku nemamo. U prvom poluvremenu smo kao ekipa stajali smo dobro i imali smo te prilike, krajem prvog poluvremena i da okrenemo rezultat, ali nismo uspjeli da povedemo. U drugom poluvremenu Zrinjski je pokazao kvalitet, pogotovo bih izdvojio Govedaricu. Naši igrači u odbrani nisu imali rješenja za njega“, rekao je Krunić, koji se potom osvrnuo na svoju ekipu i prelazni rok.

"Mi smo pokušali da u prelaznom roku dovedemo igrače koji mogu da naprave razliku, izgleda da nismo pogodili sa pojačanjima. Moraćemo se i dalje osloniti na ekipu, da ekipa igra čvrsto stabilno i do zime da osvojimo što više bodova i da zimu iskoristmo da dovedemo igrače i kompletiramo ekipu kako bi mogli parirati drugima“.

U narednom kolu Borac će dočekati Čelik, a situacija je jasna, Banjalučani moraju da pobijede, što je potvrdio i Krunić.

"Protiv Čelika imamo imperativ pobjede, nema kalkulacija. Mi na toj utakmici ne smijemo dozvoliti protivniku nikakvo iznenađenje“, rekao je Krunić.

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mirko

Treba nesto znati, nije dovoljno sto uprava ima para kada se nerazumije , igrači, trener, uprava...ne zna se ko je gori, ide se iz godine u godinu po onoj narodnoj " znas li voziti avion, nissm probao ali mislim da znam" , tako i ova uprava, trener...

Teška noc

Noć za zaplakati. E moj Borče sta si dočekao

Bad

Samo ti pričaj u prazno . Svaka čast što razočaravaš i ovo malo Banja Luke koja voli i navija za ovaj klub .

Vultures

Ti nisi ni prosao kraj trenera...

E moj ti

Pa kako kad primis 3 gola u 4 minute, vadis Mirica i Zutog, zasto ti oni igraju i zasto Borac tako svaku utakmicu igra sa 2 igraca manje. Sve u svemu veceras dobra igra amaterskog kluba

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC