• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vukas: Opasno smo visili protiv Borca

Autor mondo.ba

"Možemo biti zadovoljni što nismo na poluvremenu gubili. Nakon toga jedna prava akcija je sve otvorila i to je bio okidač“, rekao je trener Zrinjskog Hari Vukas poslije trijumfa nad Borcem.

Zrinjski je u subotu uveče na stadionu "Pod Bijelim brijegom" upisao drugu pobjedu u sezonu deklasiravši Borac sa 4:0.

Sva četiri gola "plemići“ su postigli u drugom poluvremenu, a trener domaćih Hari Vukas priznao je da je u prvom dijelu njegova ekipa bila u podređenom položaju.

"Važnost utakmice bila nam je uteg i sputovala nas je do te mjere da smo bili neporepoznatljivi. Borac je bio lepršav, lagan, sa dobrim igračima i opasno smo visili prvo poluvrijeme. Možemo biti zadovoljni što nismo otišli sa negativnim rezultatom na odmor“, rekao je Vukas odmah poslije završetka utakmice.

 On se potom osvrnuo na furiozan početak drugog poluvremena u kojem je Zrinjski u razmaku od 47. do 51. minuta postiogao tri gola i obezbijedio pobjedu.

"Jedna prava akcija je otvorila sve i to je bio okidač za sve ostalo. Drago mi je što smo sve te golove postigli iz prekrasnih akcija. Nakon toga smo spustili u nižu brzinu, igrali našu pas igru i sačuvali to vođstvo iako je i Borac i kod 3:0 imao dosta prilika. Ajmo reći da je to nešto što me ljuti iz drugog poluvremena, to nije bilo dobro, ali sve čestitke igračima na pobjedi, idemo dalje“, rekao je Vukas.

Zrinjski je u ovom meču postigao četiri gola, dok u prethodne četiri prvenstvene utakmice nije postigao gol, jer su čak i u pobjedi nad Veležom do tri boda stigli zahvaljujući autogolu protivnika.

"Taj podatak je bio nerelan za igru koju smo sve skupa pružili. Mi smo u Evropi zabijali golove, ali to je tako u fudbau, nije lako kada se tako nadoveže dvije, tri utakmice, doduše imali smo teške utakmice.  Nadam se da će ovo biti okidač za dalje. Trebamo se dobro odmoriti, čeka nas već utakmica u srijedu protiv jedne mlade ekipe koja nije loša kao što kruže glasine. Ako budemo igrali kao u drugom poluvremenu onda možemo da budemo optimisti. Čestiam momcima, hvala publici, kada je bilo najteže bili su pokretač, zajednički smo ovo postigli“, zaključio je Vukas.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC