• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žižović: Pobjeda za mir u svlačionici

Autor mondo.ba

Konačno su dobre igre Radnika nagrađene golovima i pobjedom.

 Radnik - Mladost 3:0, Mladen Žižović izjava: Pobjeda za mir u svlačionici Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Fudbaleri Radnika iz Bijeljine konačno su uspjeli da krunišu dobru igru pozitivnim rezultatom, a nakon neuspjeha u duelima sa Širokim Brijegom, Borcem i Sarajevom, na svoj konto zasluženo su dodali nova tri boda.

Na Gradskom stadionu poražena je Mladost, ubjedljivo 3:0, što je tek drugi trijumf semberskog premijerligaša u novoj sezoni.

Sigurno najzadovoljniji ovakvim ishodom može biti trener Radnika Mladen Žižović, koji sada, nakon tri "sušna" kola, može da odahne.

"Mislim da smo zasluženo pobijedili, iako nam je posao bio olakšan, s obzirom da je Mladost nastupila bez nekoliko kvalitetnih igrača. Takođe, već u ranoj fazi utakmice stekli smo igrača više, ali to smo sami 'isprovocirali' sjajnom akcijom. I prije toga vodili smo 1:0 i po svemu prikazanom možemo biti apsolutno zadovoljni, jer smo u svim elementima fudbalske igre bili bolji", poručio je Žižović nakon meča.

Bijeljinci su bili u crnoj seriji od tri uzastopna poraza. Iako su i na tim mečevima djelovali dobro, nisu zabilježili niti bod, tako da su protiv Mladosti bili pod rezultatskim imperativom.

"Ni ranije nismo imali problema što se tiče igre. Bili smo korektni, ali smo imali tri vezana poraza. Ova pobjeda bila nam je prijeko potrebna radi mira u svlačionici. Bez obzira na dobre igre u prethodnim mečevima, rezultati nas nisu 'mazili', ali uvjeren sam da će se to promijeniti, te da ćemo donositi bodove i sa strane", poručio je mladi stručnjak.

Trener Mladost Elvedin Beganović, svjestan da se namjerio na bolju ekipu, čestitao je Radniku na zasluženoj pobjedi.

"Dođe tako dan kada je protivnik raspoložen, a vas ništa ne ide. Jednostavno, nismo dovoljno trčali. Nadam se da će nam se već u narednom meču protiv Zrinjskog vratiti igrači koji su nam nedostajali. Čestitam Radniku na zasluženoj pobjedi", rekao je Beganović.

Narednog vikenda Radnik putuje u goste Veležu, nakon čega će uslijediti reprezentativna pauza u Premijer ligi BiH.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC