Priznao četvorostruko ubistvo: Pogledajte hapšenje

Autor:

Osumnjičeni za četvorostruko ubistvo u selu Jabukovac D. P. (35) nakon hapšenja priznao je zločin i rekao da je sve uradio zbog novca. Deda Radomir u šoku.

1
A- A A+

policija, milicija Foto: iStock / Getty Images Plus

On je prilikom uviđaja pokazao gde je zakopao oržje, škorpion i lovačku pušku, a pored toga pronađen je i pištolj, prenose beogradski mediji.

Uhapšeni nije pružao otpor tokom hapšenja. Čak je sa policijom rekonstruisao zločin.

Izvor: Tanjug/MUP

Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, ubica je u, pretpostavlja se pokušaju pljačke, ušao u kuću porodiće Kazimirović i unutra zatekao tri žene koje su spavale. Sestričina Raje Kazimirovića, Dragana Jozeljić se prva probudila i videla provalnika, a tada je počela borba, piše "Kurir".

Kako se nezvanično saznaje, pošto je Raja bio van kuće, a druge dve žene su i dalje spavale, Dragana je napadaču pokušala da pruži otpor sekirom, ali nije uspela da se odbrani.

Nakon toga, Rajina majka Dragica i sestričina Dragana ubijene su ispred trema.

Ubica je obema ispalio po dva metka u lice, a Rajina sestra Ljubinka ubijena je hicem u usta dok je stajala ispred stepeništa kuće.

Nakon ubistva, egzekutor je lica nastradalih žena pokrio krpama.

Ubica je preturio spavaću sobu, najverovatnije u potrazi za novcem, a sa lica mesta je pokupio čaure metaka kako bi uklonio što više tragova.

Međutim, nije uspeo da napusti imanje pre nego što se Raja vratio i video šta se desilo. Domaćin Raja Kazimirović upucan je pre nego što je uspeo da siđe sa traktora.

Četiri metka su mu ispaljena u stomak i grudi, a usmrćen je petim hicem u glavu.

Veštačenjem je utvrđeno da su Raja i njegova sestra Ljubinka ubijene su hicima iz istog oružja dok su majka Dragica i sestričina dragana usmrćene municijom iz drugog pištolja.

PORODICA UHAPŠENOG U ŠOKU

Deda Davora P, Radomir kaže da je porodica u šoku. Priča da je Davor do prošle godine radio kao mehaničar u lokalnom servisu, ali je ostao bez posla, piše "Kurir".

"Hteo je da ode u Negotin, ali nije uspeo, posle toga za Nemačku, ali je ipak ostao", rekao je Radomir.

Prema njegovim rečima Davor je nakon toga krenuo da radi kao mehaničar, ali kod kuće.

"Imao je uvek para kod sebe, ne znam otkud te priče da je uzeo toliko novac od njih. Ja sve to prvi put čujem danas od vas novinara", kratak je Radomir.

Davor P. iz Negotina uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Negotinu.

Osumnjičenom za ubistvo preti 40 godina zatvora.

Ostale vijesti