• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Montela ljut zbog penala nad Mertensom: Gde je bio VAR?

Autor mondo.rs

Trener Fiorentine ne razume zašto sudija Davide Masa nije pogledao snimak kako bi se uverio da je penal za Napoli zaista postojao.

Vinćenco Montela "poludeo" je na utakmici prvog kola Serije A Fiorentina - Napoli (3:4), zbog penala dosuđenog za goste u finišu prvog poluvremena i jedne sporne situacije pred kraj meča, kada je u kaznenom prostoru Napolija pao Frank Riberi.

Dris Mertens očigledno je simulirao kada je iznudio penal koji je iskoristio Lorenco Insinje i doneo Napolitancima vođstvo nakon polovine meča (1:2).

"Zašto pet ljudi u VAR sobi nije moglo da pogleda snimak i utvrdi šta se desilo? Zašto komplikujemo život? Oduševljen sam intenzitetom igre, entuzijazmom i hrabrošću mojih mladih igrača, šteta što smo doživeli potpuno nezaslužen poraz", rekao je Montela.

On je dodao da jedan bod ne bi napravio veliku razliku u sezoni, ali da ipak postoji razlog za ljutnju.

"Greška može da se desi. Sudija je rekao da je faul nad Mertensom postojao, ali zašto ne proveriti to? Tokom igračke karijere sam prihvatao i daleko veće sudijske greške, ali tada nismo imali VAR... Mislim da ću biti još ljući kada u nedelju pogledam snimak".

Fiorentina je u subotu uveče izvela najmlađu startnu postavu otkako je kompanija "Opta" 1994. godine počela da vodi evidenciju o tome.

Montela se opredelio za dvojicu srpskih internacionalaca, Dušana Vlahovića i Nikolu Milenkovića, koji je početkom drugog poluvremena izjednačio na 2:2.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC