• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Degenek: Najbolje se osećam u Zvezdi i u Srbiji

Autor mondo.rs

Štoper crveno-belih kaže da se vratio iz Saudijske Arabije zbog osećaja koji sa sobom nose mečevi kao što je predstojeći revanš protiv Jang Bojsa.

Došao je u Crvenu zvezdu iz Japana u julu 2018. i dao ogroman doprinos prvom plasmanu nekadašnjeg prvaka Evrope u grupnu fazu Lige šampiona.

Zimus je prodat saudijskom Al Hilalu, pa ovog leta vraćen na stadion "Rajko Mitić". Kako stoje stvari, scenario od pre godinu dana bi lako mogao da se ponovi, ako crveno-beli odigraju pred svojim navijačima bar 0:0 ili 1:1 sa švajcarskim Jang Bojsom.

Prva utakmica u Bernu počela je loše po Zvezdu, ali Degenek je ubrzo, na majstorski način, izjednačio na 1:1 i od tada je sve bilo znatno lakše po prvaka Srbije.

Sledi revanš, u utorak od 21.00, izvesno je pred krcatim tribinama, a evo šta je Miloš Degenek o svemu rekao u intervjuu "Sportskom žurnalu".

"Pričao sam i u prvom boravku da se najbolje osećam u Crvenoj zvezdi, kao i u Srbiji van terena. Moguće je da zato baš ovde igram najbolji fudbal u karijeri. Da je bilo samo do mene, ne bih zimus ni odlazio i zato mi je bilo drago što sam se sticajem okolnosti vratio. Rekao sam da imam nedovršenog posla", kaže reprezentativac Australije rođen u Kninu 1994. godine.

Što se tiče atmosfere u kojoj će revanš biti odigran...

"Zbog ovog osećaja sam se vratio. Pred ovakve utakmice ti adrenalin ne dozvoljava da spavaš, ni da misliš na bilo šta, osim o fudbalu i plasmanu u Ligu šampiona. Ispostavilo se da sam bio u pravu kad sam rekao da bi se utakmica gledala i sa krovova, jer je stadion rasprodat. Na nama je da tu atmosferu pretvorimo u prednost na terenu, ali neće biti lako. Jang Bojs ne bi bio dve godine uzastopno prvak ispred Bazela da nema sjajan sastav", jasan je Degenek.

Zvezda je letos ušla u Ligu šampiona posle 0:0 i 2:2 protiv Salcburga. Ovog puta je prvo gostovala i ostvarila isti rezultat kao pre godinu dana u Austriji. Da li će to biti dovoljno?

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC