• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Facebook steže obruč oko Instagram aplikacije

Autor mondo.rs

Istina je da na Instagram mreži ima više reklama nego ikad!

 Facebook steže obruč oko Instagram aplikacije Izvor: MONDO portal / Marko Čavić

Nije samo do vas - Instagram prikazuje mnogo više reklama, istina je i to je i bio plan Facebook mreže od samog početka. U poređenju s prošlom godinom, pred kraj avgusta 2019. na Instagram mreži je više nego duplo više reklama, objašnjava Mashable. Facebook sprovodi plan povećanja reklama u prethodne dve godine najagresivnije do sada i to je jedan od razloga zašto su oba osnivača prilično besno napustila Instagram aplikaciju, koju su stvorili i prodali Facebook aplikaciji.

Facebook je nedavno čak preimenovao Instagram aplikaciju, kako bi svi znali da je Facebook vlasnik te aplikacije, a plan da se udvostruči broj reklama donet je zbog izuzetnog rasta popularnosti Instagram aplikacije, za koju se Facebook brine da bi mogla da preraste osnovnu Facebook aplikaciju, koja je još uvek primaran izvor zarade za tu društvenu mrežu.

Instagram sad prikazuje reklame u objavama, u pričama i u kartici Istraži (Explore), a uskoro će biti ponuđeno više opcija za kupovinu kroz aplikaciju. Instagram je za The Information potvrdio da je “budućnost aplikacije“ kupovina, ali da je ona još uvek u vrlo ranoj fazi popularizacije i istraživanja. Dok direktna kupovina kroz aplikaciju ne zaživi, za šta će Instagram mreži trebati “influenseri“ gledaćemo mnogo više reklama svuda!

Dakle, reklame u Instagram aplikaciji će se samo brojčano povećati, neće se smanjiti.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS