• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najava nove teške sezone - poraz Milana u Udinama!

Autor mondo.ba

''Crveno-crni'' su najavili visoke ambicije ali su već na startu nove sezone razočarali svoje navijače...

Milanski velikan je kao primarni cilj u novoj sezoni zacrtao povratak u Ligu šampiona, koja je izmakla u prošloj takmičarskoj godini.

Ipak, ako je suditi po premijeri, put ka evro-eliti biće i te kako posut trnjem - "rosoneri" su danas u Udinama, gdje su prošle sezone trijumfovali poslije triler-završnice, razočarali svoje navijače, te, uz slabu partiju, zabilježili poraz za glavobolju Marka Đampaola.

UDINEZE – MILAN 1:0
/Bekao 72/

Nastojaće, nema sumnje, i Igor Tudor i Marko Đampaolo da što prije, sa svojim izabranicima, zaborave prvo poluvrijeme na Dačija Areni. Tek povremeno su u ovom dijelu igre fudbaleri oba tima dolazili do šesnaesterca, ali nisu uspjeli da stvore nijednu šansu koja bi se "opisala procentualno".

Svakako da u prilog ovoj tvrdnji ide i podatak da je arbitar Fabricio Paskva pokazao više žutih kartona nego što je bilo igračkih uzbuđenja.

Četiri puta je djelilac pravde posegao za džep – tri puta su se u njegovoj bilježnici našli gostujući fudbaleri (Paketa, Čalhanoglu, Borini), a javnu opomenu u domaćem sastavu zaslužio je povremeni bh. reprezentativac Mato Jajalo, poslije čijeg centaršuta je nedugo prije blizu kaznenog prostora Milana rukom igrao Samu Kastiljeho, ali bez posljedica po svoj tim.

Tek nešto ozbiljniji pokušaj imali su "rosoneri" u 39. minutu preko svog kapitena i junaka prošlog meča ova dva tima u Udinama Alesija Romanjolija, koji je večeras odigrao svoj 150. meč za Milan u svim takmičenjima, kada je atraktivno, petom, pokušao da matira Argentinca na golu domaćih Huana Musa.

Osjetivši ranjivost rivala, Udineze je odlučnije ušao u nastavak, što je materijalizovao u 72. minutu, kada je brazilski defanzivac Bekao nakon kornera nadvisio odbranu Milana i "zakucao" loptu u mrežu.

Odmah potom, Đampaolo je izvršio dvostruku izmjenu poslavši na teren novajlije Rafaela Leaa i Ismaela Benasera, najboljeg igrača ovogodišnjeg afričkog Kupa, ali ni taj "manevar" mu nije pomogao da se postigne bar izjednačujući pogodak.

Pojavio se tračak nade za goste u 84. minutu, kada su se uzdali u VAR nakon igranja rukom Samira, ali jedanaesterca nije bilo.

Cijeli meč na klupi je proveo Rade Krunić, koji je kao i Benaser ovog ljeta stigao iz Napolija u Milan.

SERIJA A - 1. KOLO:

Udineze – Milan 1:0 (0:0)
/Bekao 72/

Roma - Đenova (20.45)

Kaljari - Breša

Sampdorija - Lacio

SPAL - Atalanta

Torino - Sasuolo

Verona - Bolonja

U ponedjeljak:

Igrano u subotu:

Parma - Juventus 0:1 (0:1)
/Kjelini 21/

Fiorentina - Napoli 3:4 (1:2)
/Pulgar 9, Milenković 52, Boateng 65 - Mertens 38, Insinje 43 pen, 67, Kaljehon 56/

U ponedjeljak:

Inter - Leće (20.45)

TABELA: Napoli 3, Udineze 3, Juventus 3, Breša (-1) 0, Leće (-1) 0, Bolonja (-1) 0, Đenova (-1) 0, Sasuolo (-1) 0, SPAL (-1) 0, Roma (-1) 0, Inter (-1) 0, Sampdorija (-1) 0, Atalanta (-1) 0, Lacio (-1) 0, Kaljari (-1) 0, Torino (-1) 0, Verona (-1) 0, Fiorentina 0, Milan 0, Parma 0.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC